Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi és nő között lehetséges...

Férfi és nő között lehetséges köztünk még a barátság?

Figyelt kérdés

„Havonta taliztunk jártunk le kb 5 éve folyamatosan „Ha segítség kellett volna akkor jött felújításkor ilyenek... Gondunk volt megbeszéltük kit mi vagy ki bántott”

úgy éreztem hogy ez több lett idővel... Azt hittem nála is... Ezért megírtam neki mit érzek. Korrekt választ adott eddig is barátként tekintett ram és ezután is úgy fog. Mindenképpen szeretné ha barátok maradnánk...

Ez 5 napja volt annyiban maradtunk hogy majd beszélünk! Azóta nem keresett meg hogy vagyok vagy ilyesmi...

2019. máj. 24. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ezt elcseszted. Ha működik egy barátság, azt nem tesszük kockára ilyennel.
2019. máj. 24. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Eddig sem volt köztetek barátság, hiszen te beleestél.
2019. máj. 24. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Húha, hasonlóan vagyok én is, bár még nem mondtam el neki, de szerintem vagy elmondom, és úgy lesz vége a barátságnak, vagy csak simán megszakad a kapcsolatunk hamarosan. Csak fosok elmondani, mert nagyon kiborulnék a visszautasítástól, szinte biztos vagyok benne amúgy, hogy az ő részéről is hasonló választ kapnék, mint te. Pedig nem csak szerintem illenénk nagyon össze.

Szerintem ilyen után nem igen fog már működni a barátság, ha nem is azonnal, de el fog maradni. Te tudnád kezelni a helyzetet egyébként? Meg tudnál elégedni a barátsággal?

2019. máj. 24. 16:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Van egy ilyen érzésem....

2 lehetőség van szerintem

1. Kicsit megzavarodott most, nem tudja mit tegyen. Lehet rájött, hogy többet érez ő is. Csak pasi és máshogy működik, mint mi. Gondolkoznia kell.

2. Azért nem keres, mert tudja, hogy most neked rossz és kicsit hagyni akarja a dolgokat ülepedni.

Én 37 éves nő vagyok és ő 38. Mindketten évek óta singlik vagyunk...

2019. máj. 24. 16:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudnám kezelni...
2019. máj. 24. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyja, hogy leülepedjenek a dolgok, mert nem igazán tudja kezelni. Hiába szeretnéd, hogy a két opciód közül az első legyen a befutó, erre még a minimálisnál is kevesebb az esély. Ha bármi többet akarna tőled barátságnál, akkor azt akkor mondta volna, amikor bevallottad az érzéseid. Én nem tudnék olyan emberrel barátkozni, akiről tudom, hogy többet érez irántam, voltam ilyen helyzetben és nagyon kellemetlenül érintett, meg is szakadt a barátság.
2019. máj. 24. 16:16
 7/8 A kérdező kommentje:
6#én tudnék annyit nem ér egy szerelem hogy tönkremenjen a barátság...
2019. máj. 24. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Az nem merülhet fel, hogy szexpartnernek tekint rád és ezért nagyon szívesen segít, amiben tud, vagy megkéred rá?

Én nem hiszek évekig tartó barátságban férfi és nő között, mert vagy szerelembe csap át, vagy megszűnik.

F.

2019. máj. 26. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!