Megéri az erőfeszítést egy lehetséges boldogságállapot?
27f vagyok és határozottan megkérlek, hogy kerüld ezt a csávót. Még nem is találkoztál vele de már ilyen problémák vannak? Hidd el igaza van barátnődnek, csak kihasznál. Egy önző szar alak lehet aki csak azért kedves mert még akar kapni. Fiatal vagy még, ő meg egyenesen gyerek.
Csak azért ne közeledj felé mert most éppen otthon rossz.
Fejezd be a sulit, baráti vagy nem tudom akármilyen segítséggel költözz el ha ennyire nem jó, de ne kapaszkodj pasikba ilyen téren. Kihasznál aztán eldob és a családod is haragszik ahogy írtad.
Kényes helyzet nem vitás, de jól gondold meg mit lépsz, mert ez a mostani helyzet és a döntésed valószínűleg nagyban befolyásolja majd a további életed, amit egy rossz élmény nem éppen építő jelleggel fog jutalmazni.
A csávó mellett boldogságra kb 2-3 hét és néhány szex erejéig számíts utána jóval többet buksz mint amennyit emeltél a téten!
1-es vagyok. Még annyit, megint elolvastam a kérdést. Mirefel akar járni veled ha nem is látott még? Ismétlem kerüld ezt a palit, mond meg neki hogy barátságon kívül ne számítson másra! Valószínűleg 1-2 napnál tovább nem fog veled beszélgetni, akkor kiderül amit én is és barátnőd is mondd. De ha nem így lesz akkor se foglalkozz vele, uralkodni fog rajtad ő is mint apád, azok alapján ahogy jellemzed, rosszabb esetben meg verekedő fajta...
Tarts ki még egy pár évet otthon, jobban jársz mintha a pillanat hevében ilyen söpredékkel összeállsz!!
Még mindig 1-es vagyok. A csávó taktikája jelenleg az, hogy kihasználja a benned lévő bizonytalanságot és érzelmi labilitást. Erre asszociál, így próbál magához csalogatni.
Szerintem igenis tedd azt hogy megmondod csak barátság szigorúan. Valószínűleg még fog változni a stílusa veled szemben, ha tényleg semmit nem tettél ellene és úgy beszélt veled mint a kutyával akkor itt is valószínű, hogy ez lesz. De ha nem akkor is változni fog, akkor még szembesítsd azzal amit leírtam, hogy rájátszik a helyzetedre.
Tényleg nem rosszból írom, csak őszintén remélem, hogy nem csinálsz butaságot. Egyik lány ismerősöm egy fiúval hasonlóképp járt, hiába mondtam neki, hogy csak arra kell. 2x lefeküdt vele és még szerencse hogy nem lett terhes, nem jött meg neki időben.
Ismét 1-es. Szerintem itt egy kicsit állj meg. Ne róla szóljon már az aminek rólad kellene. Ha nem akarod eldobni akkor ne tedd, de maradjon meg csak barátnak, bár szerintem onnan is próbálkozni fog.
Egy érzelmileg gyenge és gondolkodását nézve abszolút éretlen, az elmondottak alapján, kapcsolaton belül igazi energia vámpír, legutóbbi bnőm is ilyen volt 21 évesen, tapasztalat.
Ne tőle várd a megoldást csak azért mert most éppen hoz egy kis színt, az életbe!
Úgyis csak azt mondja amit hallani akarsz, és amit ő szeretne tőled.
Mindegy innen azért nehéz megítélni, de szerintem te egy alapvetően értelmes lány lehetsz, neked kell eldönteni ezt. De én a helyedben most éppen csak a józan eszemre hallgatnék, mert az érzelmek most nagyon nem jó szövetségeseid pláne tinédzser korban. Azért remélem jól jössz ki a dologból. Ha esetleg kérdeznél meg azt ha lehet privátban, kicsit közvetlenebb. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!