Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van esély a kibékülésre?

Van esély a kibékülésre?

Figyelt kérdés

Remélem hogy jó témába fogom írni.

Tehát sokáig szerelmes volt belém. Úgy érezte hogy meghülyítem, nem is kell nekem. Valóban, hiszen volt/van párom. Barátnak viszont tényleg jó volt. Nagyon sokszor bántottam meg de aztán mindig kibékültünk. Most viszont bárhol írok neki nem reagál, sem olvassa stb. Kb fél évig tartott ez az egész.

Őszintén szólva hiányzik. Van valami esélyem kibékülni vele?

2019. máj. 7. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem miért nem történnek ilyenek? Valakinek fontos lenni,még ha össze is veszünk. Olyan jó lenne.
2019. máj. 7. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy kis esze, akkor nincs esély és többet nem fogja hagyni, hogy így kihasználd. Gusztustalan tőled, hogy egyáltalán lenne hozzá pofád azok után, ahogy viselkedtél vele.
2019. máj. 7. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Friendzone-ba teszed, kihasználod az érzelmeit és még utána te aknád még keresni... Hagyd békén

"hiszen volt/van párom. " Gondolom kifelé ál la rudad a kapcsolatból és előhúznád szerencsétlent a talonból...

2019. máj. 7. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor félreértitek. Tudta hogy van párom és ennek ellenére próbálkozott. Akkor miért én vagyok a sz.r? Eldobni miatt egy 2 éves kapcsolatot?
2019. máj. 7. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért mert elő-előfordult hogy neki szidtad a párodat, ha összevesztetek
2019. máj. 7. 14:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, ilyen nem volt. De tisztán leírtam neki hogy nem lehet semmi.
2019. máj. 7. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog egy embert egótuningra használni.
2019. máj. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!