Mennyire van esély a "kibékülésre"?
1 hónap múlva fogunk összeházasodni a barátommal, de szüleim kijelentették, hogy ők erről hallani sem akarnak, mert amióta együtt vagyunk, azóta szúrja a szemüket, hogy barátom román. Nem különösebben érdekel, hogy nekik ez nem tetszik, mert az én boldogságom fontosabb.
Az viszont elég morbid és hülyeség, hogy csak emiatt szóba sem akarnak velem állni. Tudom, hogy nem kéne velük foglalkoznom, de mégis csak a szüleim és nem szeretném, ha a kapcsolatunk tönkremenne egy ilyen dolog miatt.
Pedig hidd el ha ők azt mondják hogy ne menj hozzá, akkor azt azért teszik mert a te boldogságodat tartják szem előtt. Most nyilván még rózsaszín felhő van körülötted amikor a sráccal vagy, de amikor ez elmúlik és ne adj isten jön a gyerek is, akkor ott leszel a gödörben amiből nem fogsz kijönni.
És hogy a kérdésre ezennel válaszolhassak, elmondom hogy ha az én lányom lennél, én letagadnálak hogy az enyém vagy. De ha majd egy nap sirva jönnél az autómhoz, hogy vége és igazam volt, visszafogadnálak persze. De a gyerekedet nem kedvelném sose. Gondold végig ezt az egész házasodást. Ennek pont az a lényege, hogy az apa átadja a lányát az oltárnál a jövendőbelidnek, hogy ezennel életed végéig ő fogja a gondodat viselni és apádnak ehhez már semmi köze. Tehát legyen bármi gondod mostantól a férjedre kell számítanod életed végéig. Ha úgy gondolod hogy tud annyira gondoskodni rólad, gyerekedről a későbbiekben mint ahogy az apukád csinálta, akkor hajrá.
Az első nem normális, de hogy nő közelében sem volt még, az biztos.
Most hagynék egy kis helyet a szüleidnek, hadd emésszék a tényeket. Nem keresném őket, addig pedig elővehetik az eszüket és átgondolhatják ezt az értelmetlen ellenszenvet. Ha leadtak a büszkeségükből, majd keresnek. Ha nem, rajtuk áll.
Az első egy barom, nem kell vele foglalkozni.
A szüleid előítéletesek. A saját és a párod boldogságát tartsd szem előtt. Adj nekik időt, majd szépen helyreteszik ezt a dolgot magukban és elfogadják a párodat, más lehetőségük nem lesz, ha nem akarják a lányukat is elveszíteni és a leendő unokáikat meg sem ismerni.
Román állampolgár, de magyar anyanyelvű, vagy román nemzetiségű is? Te Romániában élsz, vagy Magyarországon?
Becsületes, dolgos, tanult a barátod, és van bejelentett munkahelye? Szokott alkoholt fogyasztani? Mióta vagytok együtt?
Bocsi a kérdésekért, de a válaszomhoz szükségem van ezekre az információkra.
Ja igen ne haragudj ezt kihagytam :)
Alapból román nem prdig romániai magyar. Egyébként nincsenek rossz szokásai, sem cigi, sem alkohol stb.
"És itt fehér volt a férj, nem román."
Muhhaha, ekkora ostobát rég hordott a hátán a Föld, de okoskodik! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!