Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire van esély a "kibékülé...

Mennyire van esély a "kibékülésre"?

Figyelt kérdés

1 hónap múlva fogunk összeházasodni a barátommal, de szüleim kijelentették, hogy ők erről hallani sem akarnak, mert amióta együtt vagyunk, azóta szúrja a szemüket, hogy barátom román. Nem különösebben érdekel, hogy nekik ez nem tetszik, mert az én boldogságom fontosabb.

Az viszont elég morbid és hülyeség, hogy csak emiatt szóba sem akarnak velem állni. Tudom, hogy nem kéne velük foglalkoznom, de mégis csak a szüleim és nem szeretném, ha a kapcsolatunk tönkremenne egy ilyen dolog miatt.

2016. jún. 5. 01:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Már pedig te igen is előítéletes vagy. Semmi kedvem beleszállni ebbe a vitába (?) de annyir mondanék, hogy nem, nincs rózsaszín felhő körülöttem. Én ismerem a barátomat, én találkozom velr nap mint nap, hát akkor kérdem én, a szüleim miért ismernék őt jobban?

Egyébként meg elhiszem, hogy ez történt veled, de ez nem azt jelenti, hogy ez velem is meg fog történni.

2016. jún. 5. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

román = nem fehér? LOL :D

Elég erős általánosítani egy olyan esetből, amit leírsz.

Egyébként meg fölöslegesen provokálsz meg szítod itt a gyűlöletet, értelmes ember magasról tesz a fajtádra, hogy a te szóhasználatodnál maradjak :)

2016. jún. 5. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Az egyes válaszoló nem keveri véletlenül a romát a románnal?

Adj időt a szüleidnek, Kérdező. Ha látják, hogy békében, boldogságban éltek, akkor majd megenyhülnek.

2016. jún. 5. 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, voltaképp teljesen mindegy, hogy mennyi esély van a kibékülésre, mert amíg a szüleid a saját ostobaságukban pörögnek, és képtelenek belátni, hogy a TE párkapcsolatod az csak és kizárólag a TE döntésed, úgyse veszítesz vele semmit, legfeljebb nem kell hallgatni a nyavajgásukat meg tűrni az uszításukat. Ha majd felfogják, hogy ebben el KELL fogadniuk a döntésedet, akkor meg úgyis rendeződni fog a kapcsolat.

Egyébként meg sok boldogságot nektek!

2016. jún. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!