Igaz, hogy kedvesség és igazi barátság nem létezik, kizárólag érdekbarátságok vannak?
Nekem ez a tapasztalatom.
Soha nem volt olyan barátom,akire számíthattam is volna.Mindenki csak kihasznált,szivatott.
Most nincs már egy barátom sem.Az összes eltűnt vagy én szakítottam meg velük a kapcsolatot,mert nem bírtam már elviselni hogy folyton szivatnak.
És már nem kellek senkinek
Külföldön más?
Borzasztóan ritka az igaz barátság, főleg ebben az országban.
Sztem a legtöbb ember egyszerűen csak szexet, lelki szemetes ládát, vagy egy szórakoztató bohócot akar.
mondjuk én nem hetero vagyok, így meg nehezebb, de tapasztalataim:
-a "barátkozni" akaró férfiak d.ugni akartak
-a nők meg panaszkodni, hogy összejöttek egy bunkóval, aki bunkó velük, vagy ha szinglik voltak és bepasiztak, eltűntek
egyszerűen nincs olyan ember, aki tényleg barátkozni akarna, állandóan problémáznak, hogy túl idős vagy, túl fiatal, jajj messze laksz stb.
Nekem is ez a tapasztalatom.
tavaly a legjobb barátnőm nagyon csúnyán bánt velem. 20 év barátságot tett tönkre. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!