Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz, hogy kedvesség és igazi...

Igaz, hogy kedvesség és igazi barátság nem létezik, kizárólag érdekbarátságok vannak?

Figyelt kérdés

Nekem ez a tapasztalatom.

Soha nem volt olyan barátom,akire számíthattam is volna.Mindenki csak kihasznált,szivatott.

Most nincs már egy barátom sem.Az összes eltűnt vagy én szakítottam meg velük a kapcsolatot,mert nem bírtam már elviselni hogy folyton szivatnak.

És már nem kellek senkinek

2019. máj. 5. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen ez így van én is így tapasztalom sajnos.
2019. máj. 5. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Külföldön más?

2019. máj. 5. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Borzasztóan ritka az igaz barátság, főleg ebben az országban.

Sztem a legtöbb ember egyszerűen csak szexet, lelki szemetes ládát, vagy egy szórakoztató bohócot akar.

mondjuk én nem hetero vagyok, így meg nehezebb, de tapasztalataim:

-a "barátkozni" akaró férfiak d.ugni akartak

-a nők meg panaszkodni, hogy összejöttek egy bunkóval, aki bunkó velük, vagy ha szinglik voltak és bepasiztak, eltűntek

egyszerűen nincs olyan ember, aki tényleg barátkozni akarna, állandóan problémáznak, hogy túl idős vagy, túl fiatal, jajj messze laksz stb.

2019. máj. 6. 09:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Nekem alig vannak/voltak barátaim tavalyi tanévben év elején volt egy gyerek akiről úgy azt se tudtam hogy ki csak gólyatáborban láttam, szülinapja volt elkezdtünk beszélgetni aztán már közel 1,5 éve édestestvéreknek tekintünk egymásra, megbízunk egymásba stb. neki van egy bátyja és épp tegnap beszéltük, de velem engem sokkal jobban a testvérének tekint mint őt. 2 év van köztünk, de egyszerűen már így idő elteltével csak a vérszerinti Öcsémnek tudom tekinteni fáj az ha úgy kell mondanom hogy haver. Olyan is kapcsolatunk mint egy jó édestestvéri, csak rá tudok számítani.
2019. máj. 10. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Amikor attól függ a fizetésed, hogy kinek nyalsz és kit taposol le, mint egy kivaszavazó show-ban, akkor ne is keress barátokat.
2019. máj. 10. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a tapasztalatom.

tavaly a legjobb barátnőm nagyon csúnyán bánt velem. 20 év barátságot tett tönkre. :((

2019. máj. 11. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is csak azért barátkozom Patrikkal mert sok pénzük van. Üdv: Szoták Laura
2020. jún. 3. 16:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen. Sajnos tapasztalatból tudom...
2023. márc. 4. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!