Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Illik férfinek virágot adni...

Illik férfinek virágot adni diplomakoncertre?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kedves barátom, aki a zeneakadémian tanul, idén diplomázik, elhivott a diplomakoncertjére. Arra gondoltam, hogy kap egy csokor virágot ajándékba. Alkoholt nem iszik, nem illik hozzá.

Szelíd és visszafogott srác, úgy gondolom, hogy örülne a virágnak. Ha nő lenne, akkor teljesen természetes lenne, hogy virágot adok neki, viszont így hezitálok. Szívem szerint virágot adnék neki, de az is fontos, hogy mit illik.

Én nő vagyok, nagyon régóta ismerem őt, az egész családjához nagyon közel állok.

2019. ápr. 29. 13:57
 1/9 anonim válasza:
0%
Konyakos meggy bonbonnak jobban örülne szerintem!
2019. ápr. 29. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
7%

Virágot max homárnak.

Ha nem alkohol, akkor valami bazi adag édesség a kedvencéből.

2019. ápr. 29. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze,a finom parfüm és a retikül mellé pont jó.
2019. ápr. 29. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Pont ugyanúgy lehet adni virágot, mint pl. a ballagáskor.

Sajnos a mai (de)generációnak fogalma sincsen az illemről.

2019. ápr. 29. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább adj azon az áron értelmes dolgot: [link]

Vagy ha kutyás, akkor egy menhelyi utalás a nevében. Hidd el, sokkal jobban fogja érezni magát egy ilyentől, mint egy marék gazzal a kezében.

2019. ápr. 29. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Van olyan ismerősöm, aki virágot szokott venni férfiaknak is ilyen jeles alkalmakra. Én nem örülnék neki, de nem vagyunk egyformák. Eleve nem bírom a vágott virágot.

Ha jól ismered, akkor azt is tudod, hogy mit szeret. Csokoládét, különleges kávét stb. Ezeknek kicsit több értelme van.

2019. ápr. 29. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

"Sajnos a mai (de)generációnak fogalma sincsen az illemről."

Látod kedves kérdező, hogy továbbra is milyen marhaságokat írnak.

Beállítasz a talpig frakkos ill. szmokingos diplomakoncertre és ünnepélyesen átadsz neki mindenki előtt egy "Milkát" vagy egy "menhelyi utalást".

Szép kis baleset lenne...

2019. ápr. 29. 17:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem maradok a virágnál, biztos vagyok benne, hogy örülni fog neki. Kíváncsi voltam a véleményekre, de rájöttem, hogy ő pont olyan, aki nem foglalkozik mások véleményével.
2019. ápr. 30. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a voltmostohatesómnak adtam egy pagoly plüssfigurát, aminek a fején a diplomás kalap volt. ilyeneket árulnak a virágárusnál. Jobb, mint a virág, ha férfi megajándékozásáról van szó, emellett elteheti későbbre emléknek és nem is alkohol.
2019. ápr. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!