Mit jelent egy beszélgetésben a mosolygós, vigyorgós smiley?
Figyelt kérdés
Olyan félelmetes,hogy valaki ilyet tesz a beszélgetésbe mindig.2019. ápr. 26. 13:01
1/3 anonim válasza:
Azt jelzi, jó a kedve, viccesnek találja azt, amiről szó van, helyzettől függően azt, hogy viccel, húzza az agyad.
Ha valaki túlzásba viszi, az engem is megakaszt. Egy ismerősöm két bekezdésnyi szövegbe 27-et tett a múltkor, mondjuk ő olyan kis bárgyú is szegény... szinte írásjel helyett használja a szmájlikat.
2/3 anonim válasza:
A messengeres mosolygós emotikonnak amúgy is olyan pszichopata feje van szerintem 🙂
Olyan bemászom éjjel az ágyad alá és széttrancsírozlak mosoly 🙂🙂
Egyébként megvallom, én is sűrűn használok emoticonokat, hogyha nem is pont a mosolygóst, valamilyen szinten a chatkultúra része, ezzel fejezi ki (legalábbis próbálja) az ember azt, amit élőszóban a gesztikuláció, a testbeszéd, a mimika jelent.
3/3 anonim válasza:
Ha valaki túl sokat tesz az tényleg "félelmetes", de alapból az a funkciója, mint ami a neve is, (emocion) hogy a hangulatunkat próbáljuk kifejezni testbeszéd és hangsúly hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!