Ha lassan 5 hónapja nem keresett, akkor ezek szerint nem érdeklem őt/nem vagyok neki fontos?
Figyelt kérdés
Már lassan 5 hónapja úgymondd lelépett egy volt barátom. Azt hittem,hogy ő teljesen más,de ezek szerint tök ugyanolyan mint a többi. Bíztam abban,hogy legalább ő tényleg más. Én alig léptem túl rajta,néha néha gondolok rá,de az nem lehetséges,hogy őt ennyire nem érdeklem már. Tényleg vannak ilyen emberek,akik simán túllépnek a dolgokon,és mintha sose ismerték volna egymást? Vagy csak én vagyok túlságosan ragaszkodó?2019. ápr. 19. 20:50
1/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, volt gimis barátnőm csak úgy lelépett, már kb egy fél éve nem beszélünk egyáltalán, vagyis ő nem keres már, én meg már belefáradtam, hogy állandóan güriztem és le se szarta. 1 éve nem láttam és szerintem már nem is fogunk. Nem azért, mert olyan fontos ember lennék és meghalok enélkül, de olyan embereknek is írt szülinapjára, akikkel alig beszélt az 5 év alatt, nekem meg nem, aki főként a rosszban is végig vele volt. Úgyhogy ez egyértelmű jelzés a részéről. Sokáig fájt, de már megtanultam elengedni azokat az embereket, akik számára nem vagyok fontos, így még jobban értékelem azokat, akik tényleg szeretnek és akikre számíthatok. Én is eléggé ragaszkodó vagyok, de nem szabad, ne vedd a szívedre, mert te mész tönkre.
2/4 anonim válasza:
Igen, sajnos vannak ilyen emberek, ah de még mennyi. Nekem is történt hasonló az életemben szinte állandóan, de tudod mit? Nem éri meg szomorkodni miatta, mert egyoldalú barátságoknak nincs értelme és inkább örülj, hogy kilépett az életedből, hiszen ennyire nem jelentettél neki semmit, ha még keresni sem képes. Kár pazarolni az energiát és az időt hasonló emberekre. Akinek fontos vagy és számítasz, mindig ott lesz. Aki nem, legalább tudod, hogy nem lehet rá számítani.
3/4 anonim válasza:
Az életben sokszor fogsz még ilyennel szembesülni... Nekem csak olyan kapcsolataim vannak, hogy ha én nem írok adott illetőre, akár örökre, életem végéig is eltűnik életemből...
4/4 anonim válasza:
velem is volt ilyen, gusztustalannak tartom, nagyon nehezen tettem túl magam rajta, mivel évekig legjobb barátok voltunk és egyszer csak nem akart találkozni, majd letiltott mindenhonnan, persze a tartozásait már nem adta vissza. már 6 és fél éve volt ez, túl léptem az ügyön, szerencsére azóta csak egyszer láttam. nem hiányzik, sőt utálattal gondolok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!