Lehet ennyire fontos egy barat?
Ne érts félre,Kedves Kérdező,de a leírtak alapján én úgy gondolom,ez nem normális.
Nem ismerem a "barátodat",így nem ítélkezem,de az én véleményem az,h emiatt nem kéne rosszul érezni magad. Az írásodból arra következtetek,h személyesen nem is ismered az illetőt.
Lehet,h én tűnök túl bizalmatlannak,de azt gondolom,h a neten mindenki azt mond magáról amit akar és sajnos sok esetben köze sincs a valósághoz. Sajnos több ilyet is tapasztaltam a közvetlen környezetemben.
A való életben vannak barátaid? Mennyire éled meg az életedet? Sajnos sok olyan ember van,ez személyes tapasztalatom,aki pár ember szerint tök kedves,aranyos,normális,akivel meg egy fedél alatt él,annak más a véleménye. De nem firtatom ezt tovább. Nem azt mondom,h a neten nem lehet barátságokat kötni,mert kivételek mindig vannak,de szerintem nézz körül a való életedben előbb,ki az,akivel vannak közös élményeid,akivel bármit is szoktál együtt csinálni,stb...
Amúgy nem derült ki számomra,h fiú vagy,vagy lány? És a netes barátod? Mert ennek tudatában még lehetne tovább boncolgatni a témát.
Én azt tanácsolom,inkább élj,de ne a neten!
Sziasztok koszonom a valaszokat!
en is kulfoldon elek es eleg nehez baratkozni de vannak barataim. D
A barátság egy csodálatos dolog. Őszinte vagy, bizalommal és szeretettel teljes. Viszont nem jelenti azt, hogy egymásra vagytok utalva. Mind a ketten emberek vagytok és a saját lábatokon kell állni, nem a másikén, mert terhet adsz a másiknak. Foglalkozz egy kicsit jobban magaddal, a 'belső embereddel', és 'fogadd el a benne lévő fényt, hogy adni tudj belőle a világnak.' Akkor nem terhet adsz. És ha úgy adsz, hogy nem vársz el semmit, szinte észre sem veszed, hogy rosszkedve van (és az ember mindig azt adja ami 'előtte van') és csak adni akarod azt a gyönyörűséget, ami ott van benned. Kicsit még őszintébb lehet akkor a beszélgetés. Viszont figyelj oda rá, hogy ne hagyd figyelmen kívül őt, mert át akarod adni neki, nem az átadás a lényeg, hanem a célpontra fókuszálj. Mármint ha át akarod gurítani a labdát egy embernek, akkor sem a padlót nézed. Hiszek Benne, hogy megy ez neked. "..Ingyen kaptátok, ingyen adjátok" "Aki bőven vet az bőven arat". Mert minden saját magunkból indul ki.
Minden jót! Legyen még szebb napod!
Én több éve, 12 ezerre élek, vagyok hazámtól, magyarországtól. Csak itt a neten van lehetőségem magyarul beszélgetni.
Soha nem befolyasolta negatívként hangulatom a másik gondja hiszen (lelkiekben a legtöbbet) segítek nekik megoldani.
Van persze ritkàn olyan is van, hogy picit nekem van rossz napom, de, akkor sem vágna padlóra ha falakat találnék, eleve nem szorulok rájuk, hamar megoldom saját gondjaimat.
Rengeteg embernek segítek, jól eső érzés hogy több sikerrel mint kudarccal, ééés még magyarul is trécselhetek ;)
A kérdező ha kedvet kapott, vagy bárki, nyugodtan írjon rám, folytatjuk a messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!