Ha nincsenek barátaim, akkor barátnőm se lesz? :/
Sajnos úgy hozta az élet, hogy nincsenek barátaim. :(
Így bnő se lesz soha? :(
24/F
Ha az emberek nem kedvelnek, szerinted majd egy nő nemű ember majd hirtelen fog? Miért is? Miért nem kedvel a többi ember, nemtől független? Kesergés helyett önismeret, aztán hozd helyre magad ha megvannak a hibáid.
Vagy picsogj életed végéig, és menj bele az első kapcsolatba, akármilyen rossz is, mert kétségbe vagy esve.
A döntés a tiéd. Én nem foglak szánni, én csak kemény pofonokat osztok. Ha 100ból egy embernek perspektíva váltás okoz és összeszedi magát utána, már megérte. (mert am ez a célom, nem a beszólás, csak az emberek 99%a nem lát túl a betűkön)
Nyolcaska. Savanyú a szőlő, fiam? :)
Nekem se volt még, és mégis tudom, hogy egy valódi és jó párkapcsolat (egy erős baráti köteléken nyugvó, ritka fajta manapság) az egyik legjobb dolog, ami két emberrel történhet. Utódot sose kötelező nemzeni, és nem feltétlen tartozik a kettő elválaszthatatlanul össze.
De nem várom el, hogy megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!