Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem érdekelnek mások?

Miért nem érdekelnek mások?

Figyelt kérdés
Visszagondolva soha nem volt nagy igényem mélyebb kapcsolatokra, de mostanában kezd feltűnő lenni. A barátaim őszinték és szeretnek, de én nem érzek semmit irántuk. Maximum jól szórakozom néha, de nem aggódom értük, állandóan hazudok, cserben hagyom őket, stb. Ugyanez igaz a családomra. A környezetemnek kezd feltűnni.Mit gondoltok, miről van szó?

2019. ápr. 10. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Mert egy értéktelen, öntelt hányadék vagy.

Amennyiben a leírtak valósak, és nem kamu a kérdés...

2019. ápr. 10. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Menj pszihológuahoz, talán rendbehozható, nem hiszem, hogy rossz embernek születtél.
2019. ápr. 10. 20:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Második kösz, első használhatatlan.
2019. ápr. 10. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Megerősítem - ha kezd feltűnni és ha kérdést írtál ki róla, akkor foglalkoztat is, akkor menj szakemberhez ezzel, mert kb majdnem mindent lehet kezelni.

S ha foglalkoztat, akkor annyira rossz alak már csak nem lehetsz. Rossz akkor lennél, ha tennél rá magasról.

Az elsővel ne is foglalkozz.

2019. ápr. 10. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

kicsit, mintha én is ilyen lennék azt leszámítva, hogy nincsenek barátaim. Én saját magamon kezdem észrevenni, hogy fura vagyok.

Érdemes azon elgondolkodnod, hogy mi válthatta ezt ki, mikortól van ez? Mit kellene tenned, hogy változzon ez a helyzet? Mi tudnál megtenni érte, illetve miről kellene lemondanod emiatt?

Minden tevékenységnek van valamilyen haszna, neked ebben mi? Milyen lenne az ideális állapot számodra?

Hasonlókon gondolkodom mostanában én is.

2019. ápr. 10. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező hany éves vagy?Férfi ugye?
2019. ápr. 10. 20:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Utolsó előttinek : jó kérdések, átgondolom

24/Nő, szóval.. Nem.

2019. ápr. 10. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez tipikus nöi viselkedés, amire egyszerü a válasz. Jól érzed magad egyedül, a környezetedre nincs szükséged, és a gondolataid szereted megtartani magadnak.
2019. ápr. 11. 09:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Illetve születési rendellenesség, pszichopata vagy. Én is látok néha olyan nöi szemeket, amiböl egyértelmüen làtom, hogy pszichopata. Túl vidám, üveggolyó féle üres szem.
2019. ápr. 11. 09:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát az átlagos nő pszichopata?
2019. ápr. 11. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!