Megcsal a legjobb baratnőm. Mit tegyek?
16 éve ismerjük egymást. De amióta összejött a pasijával megváltozott. A nagy problémák 2héttel ezelött kezdődtek. Nagyon jóba lett hirtelen a pasija egyik lány ismerősével es azóta egyfolytába hagyagol. A suliba hozzám se szól szinte rám se néz csak a telefonját nyomkodja és beszélget a csajjal. Tegnap szerettem volna vele beszélni de azt mondta h most ne mert nem ér rá. Szóval ma fogok.
Valaki tudna nekem segíteni? Mit mondjak? Vagy mit kéne tennem?
Szomorú, hogy így elhanyagol.
Keress más barátokat. Ezek a sulis barátságok nem tartanak örökre.
Ne akard kisajátítani a barátnődet. Eleve pasija lett és megismerte az ő baráti körét is, most érdekesebb az, meg hát érthető, hogy a fiúval is többet törődik.
Elmondhatod neki, hogy mit érzel, de nem szabad féltékenynek lenned. Te is keress más barátokat is, pasizz. A barátok ott vannak egymásnak mikor szükség van a másikra, de teret is adnak, nem kell non stop együtt lógni. Fordított esetben te mit tennél a barátnőd helyében?
Hasonló helyzetben vagyok, nekem is lett párkapcsolatom, 7 hónapja tart. Szerintem az evidens, hogy ha az embernek párkapcsolata lesz, akkor igyekszik a legtöbb időt a párjával tölteni, hiszen automatikusan átveszi az "első helyet", nem mintha be lehetne osztani, hogy most akkor ki hányadik helyen áll. Én igyekszem mindenkivel találkozni, foglalkozni, időt eltölteni, de például mivel a párommal még nem élünk együtt, így a hétvégéket alap, hogy nála töltöm és vele vagyok, mivel hétköznap a munka miatt nem sikerült minőségi időt együtt tölteni. Van egy barátnőm, aki meg is jegyezte, sőt, sokszor meg is kapom, hogy mennyire hanyagolom, mennyire lesz.rom, hétvégéket is a párommal töltöm, pedig ugyanúgy találkozom vele, ha minden úgy alakul heti 1x és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Szóval nem érzem korrektnek. Neki nincs párja és barátai sem nagyon, így őt is megértem, hogy min akadt fenn, de ha az embernek párkapcsolata lesz, akkor tényleg őt emeljük a dobogó legfelső fokára és nem azért, mert a párom, hanem mert szeretem és mert ha tehetném, minden szabadidőmet vele tölteném, de az nem lenne reális.
Szóval nem tudom.. én a "másik oldalt" képviselem ás valószínűleg nem látom objektíven a te oldalad, de leírtam az én véleményem, az én érzéseimet, hátha sikerül megértened, hogy miért cselekszik így, bár a párom új barátai miatt, akik már az én barátaim is, nem hanyagolnám a régi barátomat.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!