Ti kiket tartotok barátotoknak?
Mi választja el a "havert" a baráttól? Honnan tudjátok, hogy valaki tényleg barát?Milyen tulajdonságai vannak a barátoknak szerintetek?
Hisztek-e a legjobb barát fogalmában?
Illetve volt már nektek igazi barátotok?
Szerintem a havert a baráttól leginkább az választja el, hogy amíg a haverokkal csak hülyülés miatt vagy mert csak úgy tartja kedvünk találkozunk addig egy barátra a komolyabb pillanatainkban is számíthatunk.
A barát akkor is ott van melletted amikor nem vagy jókedvű vagy épp támogatásra van szükséged.
Röviden megfogalmazva a barátra tudsz támaszkodni amíg a haverokra nem éppen.
Azt, akivel öszinte lehetek, saját magamat adhatom (mert erre kíváncsi és mert én is biztonsággal érzem, hogy megtehetem) és még mindig a barátom akar lenni. Keresi a társaságomat, nem csap be, mindig számíthatok a támogatására. Ha valamiért kevesebb időnk jut a másikra, akkor is van kapcsolattartás és nem kevésbé szeretjük egymást. (Tehát nem távolodunk el egymástól, ugyanúgy tudom és érzem, hogy ő(k) a legjobb barátom(im)).
33 év alatt 2 ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!