Ki fog velem békülni?
A legjobb barátnőmmel a napokba történt egy "baleset" éw nagyon aggodtam érte, van egy személy aki neki nagyon fontos, szereti stb és véletlenül elmondtam ennek a személynek, hogy félek csinál magával valamit a barátnőm, mert ismerem, nagyon aggodtam érte és nem is figyeltem, hogy elmondtam ezt neki, csakhogy ezt barátnőm megtudta, hogy elmondtsm neki, és nagyon haragszik rám, ezt az egészet még fokozza, hogy egy iskolába járunk, és nekem nincs senki más akivel tudnék beszélni, félek iskolába bemenni, mert mindenki engem hibáztat, mitcsináljak? Hiaba kertem hicsanatot haragszik és már soha többé nem fog bennem bizni ugy érzem, mit tegyek? Már suli váltáson gondolkozok
Bocsi a hosszú szöveg, és a hibák miatt
Előre is nagyon koszonom
Énis nemrég össze vesztem a legjobb barátnőmmel és mi se beszéltünk suliba utánna egymással.(osztálytársak vagyunk)
1hónapig veszekedtünk, kibeszéltük a másikat, fenyegetőztünk.(jó bevallom leginkább én csináltam ezeket mer elég hamar feltudom mindenen idegesíteni magamat)
Aztán egyszer csak léptem egyet és bocsánatot kértem, megbeszéltük a dolgokat és kibékültünk. De én nem azér békűltem ki vele mer nincs kivel lennem, hanem mer a legjobb barátnőm volt és a családom is “befogadta”.
Várj egy kicsit, tűrd el a bonyodalmakat és egy idő után felfog keresni ha tényleg igazán jó barátság volt köztetek
Kb fél hete nem mentwm iskolába félek milenne
Nagyon fontos nekem és emiatt nagyon félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!