Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen ember az ilyen? Milyen...

Milyen ember az ilyen? Milyen "barát"?

Figyelt kérdés

A 6-7 évig legjobb barátnőm olyan változáson ment keresztül, hogy csak néztem. Volt egy pasija, aki sajnos nem közel lakott hozzá(suli miatt),de rendszeresen találkoztak. DE mellette volt még egy "haverja", aki 5-6 évvel idősebb volt nála. Vele járt el ide-oda. Még a suliból is hiányzott miatta. Hazudott a barátainak, nekem mint 7 éve legjobb barátnőjének nem mondott el semmit. Egyik nap a pasijával, akivel összekaptak megbeszélték, hogy találkoznak mivel a srác ment vissza a suliba és mondta, hogy most x hétig nem tudnak talizni...A "barátnőm"azt kamuzta, hogy az egyik szerette bent van a kórházban és nem tud menni(a srác, a pasija minket keresett, hogy nem tudjuk hol van e)aztán kiderült, hogy a "haverjával" volt...

Erre hab a tortán, hogy egy suliba járunk. Vannak közös ismerőseink és azt kellett visszahallanom, hogy ő örül ennek a helyzetnek, hogy összeveszett mindekivel, mivel így lehetnek új barátai.

Soha, semmi rosszat nem tettem ellene, de ezt kaptam tőle...

Sajnos ez még nem minden volt, ami miatt azt mondtam, hogy vége a barátságunknak...

Volt egy srác akit 2-3 évig szerettem...a "barátnőm" is tudott róla mégis az első adandó alkalommal rámászott egy kiránduláson...hazudott nekem arról, hogy a srác mászott rá...

Amikor ez megtörtént megbocsátottam neki...de ez már nekem is nagyon sok.

(Köszönöm ha végigolvastad)

2019. márc. 17. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos naív voltál, félreismerted. Mindig járj nyitott szemmel, mindig gyanakodj még akkor is, ha azt hiszed, hogy ismered azt a másik embert. Ez egy nagyon fájdalmad lecke, de remélem tanultál belőle.
2019. márc. 17. 07:55
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom hany evesek vagytok, de sokan kamaszkorban vagy fiatal felnottkent olyan valtozasokon mennek at, hogy az hihetetlen. Engem a 8.-ig legjobb baratnom miutan ugyanabba a gimibe vettek fol minket. Elem allt es azt mondta ne haragudjak, de o uj baratokat akar es még orul is, hogy masik osztalyba kerult es nem kell velem annyit talalkoznia. Ezutan soha tobbet nem alltam vele szoba. Es hogy ezt miert kaptam? Fogalmam sincs.

A baratnodet a fiuzas vilaga most megboritotta. Lehet tudat alatt feltekeny volt rad mas miatt es most orul, hogy a fiuzassal bizonyithatja o is jo valamiben nemcsak te. Meg ha igazan szerelmes, akkor is el tud fordulni a barataitol es akkor is ha rossz hatassla van ra a baratja/haverja.

Az hogy ramaszott arra, aki neked tetszett....hat ez egy baratsagnak igy is ugyis a veget jelenti. Ilyenben is volt reszem. Kesobb amikor a baratnom szakitott a sraccal, akkor valamennyire ujra felvettuk egymassal a kapcsolatot, de ezt mar nem neveznem baratsagnak.

A legjobb baratnom meg mar fiatal felnott koromban azt csinalta, hogy egyszer mondvacsinalt uruggyel megsertodott ram es amikor megkerdeztem mi baja mit tettem olynaokat vagott a fejemhez amiket valoszinu evek alatt gyujtott ossze es a legszebb rszei azok voltak, "neked van munkad es jo a munkahelyed". Azaz irigy volt, hogy en jobb helyen vagyok mint o. Csak ez hogy nem derult ki x ev alatt nem ertem. Azota nem is keresett.

Ne felj lesznek mas barataid olyanok akik jobban megbecsulnek teged.

2019. márc. 17. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is volt olyan "barátnőm" aki az mondta a barátságunk illúzió,korlátozzuk egymás fejlődését,nem kellene annyit találkoznunk esetleg társaságban és ezt nem szép módon mondta előzőleg meg került, pedig nem tettem semmit...
2019. márc. 17. 11:19
 4/6 anonim válasza:

Engem azért dobott el a legjobb barátnőm,mert 1 hétig nem mentem suliba!:/

Ne foglalkozz vele,az ilyen emberek nem érdemlik meg a barátságodat!Mikor megkérdeztem mi a baja,csak annyi volt a válasza hogy -ahhj!!! Teleetették biztos a fejét abban az egy hétben!:/ Azóta nem próbálkozik a lány veled újra beszélgetni?

2019. márc. 17. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem próbál kapcsolatot teremteni velem.

18/L

2019. márc. 21. 19:59
 6/6 anonim válasza:
Hidd el megfogja bánni! #3
2019. márc. 23. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!