Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miként kezeljem a megaláztatás...

Miként kezeljem a megaláztatást és csalódást?

Figyelt kérdés

Volt valaki akinek nagyon a barátja szerettem volna lenni. Nagyon jó véleményem alakult ki róla bennem a megnyilvánulásai alapján, csupa jó tulajdonságai megfogtak, elvarázsolt a személyisége, hogy milyen népszerű az emberek számára. Rengeteg ismerőse, barátja van, nagyon népszerű.

Szerettem volna megismerkedni vele, a bekerülni a baráti körébe, mert annyira megfogott azzal a viselkedésével és kedves tulajdonságaival amit külső szemlélőként láttam.

Sajnos ő nem kért belőlem, közölte, hogy nem tart igényt a barátságomra, akkor nagyon rosszul és csalódottan éreztem magam. Velem másképp viselkedett, teljesen ellentétesen, ellenségesen. Összeomlottam.

Miért van az, hogy az ember szeretne tartozni valakihez mint barát, igyekszik a legjobbját adni, de nem kérnek belőle.

Miként kezeljem ezt az érzést, hogy normális egyensúlyba érjek, újra jól érezzem magam a bőrömben.

2019. márc. 3. 20:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia! En egy 32 eves fiatalember vagyok, nem tudom fiu vagy lany vagy-e, mert a baratsag kicsit maskepp mukodik a lanyoknal, de megpobalok valaszolni. Eloszor is magadat kell szeretni, elfogadni. E nelkül nem tudsz baratkozni. Mivel nem szereted magad ezert keresel balvanyokat. A balvanyozasba meg tenyleg eltorzulhat a szemelyiseged es bele is lehet orulni. A megalaztatason ugy tudsz tullepni, ha ezzel az emberrel minden kapcsolatpt megszakitasz. Eldontod, hogy nem eled meg elutasitottsagkent ezt a visszautasitast. Majd miutan rendbejottel lelkileg, varj. Jarj sportolni, jarj utazasokra, esemenyekre es lesznek barataid. Ha megismerkedsz uj emberekkel es azt sugarzod kifele, hogy egy eros, osszetett egeszseges szemelyisegu ember vagy lesznek barataid.
2019. márc. 8. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!