Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miként kezeljem a megaláztatás...

Miként kezeljem a megaláztatást és csalódást?

Figyelt kérdés

Volt valaki akinek nagyon a barátja szerettem volna lenni. Nagyon jó véleményem alakult ki róla bennem a megnyilvánulásai alapján, csupa jó tulajdonságai megfogtak, elvarázsolt a személyisége, hogy milyen népszerű az emberek számára. Rengeteg ismerőse, barátja van, nagyon népszerű.

Szerettem volna megismerkedni vele, a bekerülni a baráti körébe, mert annyira megfogott azzal a viselkedésével és kedves tulajdonságaival amit külső szemlélőként láttam.

Sajnos ő nem kért belőlem, közölte, hogy nem tart igényt a barátságomra, akkor nagyon rosszul és csalódottan éreztem magam. Velem másképp viselkedett, teljesen ellentétesen, ellenségesen. Összeomlottam.

Miért van az, hogy az ember szeretne tartozni valakihez mint barát, igyekszik a legjobbját adni, de nem kérnek belőle.

Miként kezeljem ezt az érzést, hogy normális egyensúlyba érjek, újra jól érezzem magam a bőrömben.

2019. márc. 3. 20:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Mit mondott, miért vélekedik így?"

Mentálisan problémásnak nevezett. Szóval értitek.

2019. márc. 3. 21:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen. Szeretnék olyan közegbe kerülni ahol fenntartások nélkül elfogadnak és jól érzem magam velük és kölcsönösen szeretnek velem lenni.
2019. márc. 3. 21:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Mentális problémás alatt mit értett?
2019. márc. 3. 21:22
 14/21 A kérdező kommentje:

# 13-as

Arra értette, hogy egyértelműen agyalágyult vagyok.

2019. márc. 3. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért?
2019. márc. 3. 21:39
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Legalább őszintén megmondta a frankót.
2019. márc. 3. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
7%
Annyi történt, hogy feléd kimutatta az illető a valódi énjét, ha valóban jó ember lenne, ahogy azt először feltételezted, akkor nem lett volna ellenséges veled, csak azért mert "defektesnek" tart. Egy felszínes ember barátja akartál lenni, aki azonnal kimutatta a foga fehérjét a közeledésedre egy durva elutasítással, mivel azt feltételezhette magában, hogy csökkentheti a népszerűségét, ha a barátjává fogad. Ez csak őt minősíti, sajnos rossz emberismerő vagy, csak a felszínt láttad, de amint közeledtél megismerted az igazi énjét.
2019. márc. 4. 01:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig igaza volt az illetőnek, tényleg nem lehetsz mentálisan ép, ha képes voltál egy egész álomvilágot összerakni a fejedben egy olyan illető személyiségéről, akit nem is ismersz. Én is eléggé le lennék döbbenve, ha egyszer csak a semmiből elém állna egy ember, hogy ő úgy gondolja pontosan tudja milyen ember vagyok és a barátom akar lenni, egyből megszólalna a fejelmben a vészcsengő. Szerintem félhetett attól, hogy zaklatni fogod a barátságoddal, így csírájában elfojtotta a próbálkozást. Gondolom nincs szüksége új barátokra, teljesen idegen vagy számára, ijesztő lehetett, ha hirtelen letámadtad a barátságoddal és azzal a kitalált képpel, ami a fejedben él róla.

Ez egy idegen ember, egyáltalán nem kellene megviselnie annak, hogy nem akar a barátod lenni, ebben semmi olyan nincs, ami miatt egészséges ember összeomolna. Nyiss olyan emberek felé, akik érdeklődést mutatnak irántad.

2019. márc. 4. 12:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Megértem az érveidet #18-as.

"Nyiss olyan emberek felé, akik érdeklődést mutatnak irántad."

Az van, hogy nem volt senki az utóbbi időben aki baráti érdeklődést mutatott volna az irányomba.(32 éves vagyok)

Magányosnak éreztem magam e miatt, ezért gondoltam úgy, hogy megpróbálok nyitni, barátkozni az általam szimpatikus személyiségnek vélt személy felé, tévesen.

Ne értsd félre nem estem kétségbe e miatt az elutasító fogadtatás miatt, csak kicsit csalódást és megaláztatást okozott. Tanultam az esetből, át fogom vészelni. Legközelebb megpróbálok jobban választani.

2019. márc. 4. 14:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád mennyire megértelek...velem is ugyanez van.
2019. márc. 5. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!