Mit csináljak hogy találjak egy igaz barátnőt?
Figyelt kérdés
Egész röpke 21 évemben csak fiúkkal voltam körbevéve, infós osztályba jártam, munkahelyen is egyedül vagyon lány. Szeretnék egy olyat akivel ezeket a lányos dolgokat is megtudom beszélni.2019. febr. 26. 20:20
1/3 anonim válasza:
Én fiúk közt nőttem fel, jobban is érzem magam fiúk közt. Lányokba többet csalódok mint a pasikba... :D
Nem akarok illúzióromboló lenni, de nem lesz könnyű IGAZ barátnőt találni, majdnem egyenlő a lehetetlennel. Legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint ez a véleményem.
2/3 anonim válasza:
Sajnos jól mondja az első.
Nekem is van lány barátom,de nem érzem,hogy igazi barát lenne.
Valahogy olyan,mintha a lányok között minsig ilyen rivalizálás menne,eggy sráccal barátkozni könnyebb.
Persze ha nem csak egyoldalú.
De azért találhatsz barátot,nekem is nehezen megy,mert nem vagyok az a barátkozós.
3/3 anonim válasza:
A hímek is egy külön állatfaj.
Ott is ugyan úgy megy minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!