Mi tévő legyek?
Van egy lány barátom, akivel nagyon jóba vagyok. Mindent meg tudunk beszélni, minden tudunk a másikról, de tényleg mindent. Viszont ritkán beszélünk. Akár hetekig nem beszélgetünk csak ha összefutunk 5 percre.
Miért? Ez így természetes ?
Én 29 vagyok és rengeteg ilyen barátom van; egyetemről, régi munkahelyről, gimi+ált. suliból megmaradtak, ők élik az életüket, én az enyémet, van, hogy hónapokig nem írunk egymásnak, de mint a testvérek, olyanok vagyunk találkozásnál.
Amikor gimis voltam, nekem is meg volt a rosszallás, hogy milyen barátság az, ahol a másik fél nem akarja tartani napi szinten a kapcsolatot; édesanyám (most lesz 67) akkor elmesélte, neki vannak barátnői a régi időkből, nem beszél velük, de amikor talàlkoznak, úgy beszélgetnek, mintha tegnap váltak volna el.
Akkor nagyot néztem, most megértem.
Illetve az olyan barátságoknál is természetes ez tiniként, ahol nagy a távolság vagy mindkét fél nagyon elfoglalt.
Szóval igen, kérdező, ez természetes és nem ellenszenv miatt, hanem, mert az élet zajlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!