Egy jó barátnőm aztmondta, hogy k**va vagyok mert úgy feküdtem le valakivel hogy nem voltunk együtt. Vélemények?
Egyik legjobb barátnőm mondta és nemtudom miért csinàltanezt :D
17 éves vagyok:)
Az kritizáljon téged, aki neked kenyeret ad!
Az általad említett jelzővel azokat a nőket szokták első sorban illetni, akik pénzért, anyagi ellenszolgáltatásért bárkivel hajlandóak szexuális életet élni.
Olvasson is néha a "barátnőd" az általa előszeretettel használt jelzőknek, - ne csak fröcsögjön!
Mindazon által, semmi köze hozzá a "barátnődnek", hogy kivel, ill. milyen alkalomból bújsz ágyba, - főleg akkor nem, ha nem az ő barátjával, barátnőjével teszed ezt.
Lehet, hogy az fájt neki, hogy nem tudott benedvesedni a látványtól...
álszent és elavult ""értékrenddel"" bíró 'barátnőd' van. Már ha ezt a fajta hozzáállást értékrendnek lehet egyáltalán nevezni, de én csak simán nézetnek hívom az ilyet.
21. században élünk, nem a középkorban! Szép lenne, ha mindenki szüzen házasodna.... :DDD jó vicc.
szinte biztosra veszem, hogy az állítólagos barátnőd egy rettenetesen irigy, f @ sz hiányos savanyú citrom természetű, gusztustalan nő, akit bottal nem piszkálna még a kutyám sem. :) Csak irigykedik rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!