Szerintetek miért van ez? Miért fordul el mindenki?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hiába probalok barátkozni, egy idő után mindig egyedül maradok. Alapból is egy zárkozotabb, nehezen barátkozó ember vagyok, viszont az utobbi időben próbáltam nyitni az emberek felé és úgy gondolom müködött is. Beszélgettem, kedves voltam, meghallgattam őket. Jelenleg is ez történik velem, hogy látom már nem vágyik a társaságomra pedig semmi rosszat nem tettem. Nem ez az első alkalom. Miért van ez? Velem van a hiba? Már teljesen ezt érzem. :(2019. febr. 15. 11:27
11/11 anonim válasza:
ez sajnos: "Alapból is egy zárkozotabb, nehezen barátkozó ember vagyok"
az átlag ember a harsány vicces embereket szereti meg a lelki szemetes ládákat, akiknek elsírhatja a bánatát, aztán ha hozzá fordulnak, hirtelen eltűnik.
Lehet, hogy furcsán hangzik, de felesleges nyitottabbnak, közvetlenebbnek lenned, jó, nyilván ne legyél udvarias, vmennyire kedves, de ha mindenkivel közvetlen és kedves vagy, akkor annyit fogsz elérni, hogy lesznek, akikkel elröhögcsélhetsz felszínes dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!