Miert ilyen a legjobb baratnom?
Szia kedves kérdező!
Én a te korodbeli gyerek lehetek 14/l
Én nem snapchatezek, úgyhogy nem használok tüzet sem, de tudom mi az...
Esetleg kérdezz rá a barátnődre, hogy mi a gond, haragszik? (ha ez megnyugtat, akkor én is ilyesmin estem át a legjobb barátnőmmel, de ma megbeszélük, és mostmár minden jó🙂 ha érdekel, hogy, hogy oldottam meg vele a problémám, privátba elmondom, segítségképp😁)
Lehet,hogy megunt, már nem tart a legjobb barátnőjének (ez a szituáció is megtörtént már velem, a régebbi legjobb barátnőmmel, akivel a barátságunkat 6évig ápoltuk, majd egyszer ő mindenek végett vetett, egy mondatával, ha érdekel ezt is elmondom... Azóta hála istennek találtam egy másikat, akit, mondtam, hogy a barátságunkat ma beszéltük át), de én azt tudom tanácsolni, hogy holnap mindenképp vidd el mindenkitől, legyetek csak ketten, és beszéljétek át, úgy ahogy mi csináltuk... Ha beismeri, hogy hibázott, meg te is beismered, biztos, hogy legjobb barátnők vagytok 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!