Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátom jobban érzi magát...

A barátom jobban érzi magát szerintetek a barátaival?

Figyelt kérdés

Ha ahaverokkal van mindig nevet, hülyéskedik, igazán boldog. Sokszor lelkiismeret furdalása van, ha elmegy velük, de engem nem zavar, tudom, hogy velük elengedi magát. De ő mindig mondja, hogy velem sokkal jobban szeret lenni, szívesen marad velem, mondgatja hogy imád stb. Viszont ha mi kettesben vagyunk az oké, hogy összebújúnk, szeretjük egymást, de velem még sose nevetett olyan jót, vagy szórakozott olyan jót mint velük. És ez egy kicsit bánt, mintha unalmas lennék.

Voltatok már hasonló helyzetben?

Bocsi ha írtam hibákat, telóról vagyok.

2019. jan. 28. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

csináljatok más programokat is :)

az meg rohadt nagy baj, ha bűntudata van, amiért elmegy, nem kéne, hogy így legyen

2019. jan. 28. 00:50
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerencsés vagy, nagyon szerethet téged. Nem biztos, hogy a barátaival többet nevet, mint veled, biztos nem vagy mindig ott velük. A barátaimmal én is jókat nevetek, de egy szerelmi kapcsolatban nem röhögök állandóan, ott elég egymásra nézni, tudjuk mi jár a másik fejében. Szóval szerintem felesleges aggódnod, nem untatod őt, de a fiúk minden ökörségen röhögnek.
2019. jan. 28. 02:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátokkal hülyéskedik persze hogy többet nevet. Veled pedig teljesen más a kapcsolata, biztosan ti is szoktatok nevetni együtt, de normális hogy kevesebbet, hiszen ti nem "csak" nevetgélni tudtok egymással, ez egy mélyebb kapcsolat mint a haverok :) ne aggódj emiatt
2019. jan. 28. 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos még nagyon fiatal lehetsz. A húszas éveim elején még engem is frusztrált ez, de a párkapcsolati viszony mindig más mint a baráti. A barátnőmmel én is többet nevetgélek, mint a párommal.
2019. jan. 28. 07:14
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Gátlásos biztos és ezért lehet ez.
2019. jan. 28. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Veled is jól érezhet magát, csak veled másképp. Ismerek olyan szerencsés srácokat akiknek a csajuk egyszerre igazi barát és a szerelmük, így vele is tud jókat nevetni.
2019. jan. 28. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!