Gaz, ha a baratom barataival nincs kedvem idot tolteni tarsasagban?
Figyelt kérdés
Nem az en barataim, en nem latom oket annyira joknak mint a baratom. Es nincs kedvem veluk talalkozni. Viszont pasim elvarja.2017. ápr. 6. 22:57
1/5 anonim válasza:
Elvárja? Na vidd magaddal te is csajos estére, hamar belátja majd, hogy nincs sok buli abban ha kényszerítenek valamire ami nem érdekel.
2/5 anonim válasza:
Én nem csak hogy nem várom el barátnőmtől hogy megkedvelje a barátaimat, nem is nagyon akarom hogy találkozzanak mert a haverokkal általában baromkodunk és nem tetszene a barátnőmnek, és nem tudnék egyszerre mindkettővel foglalkozni. Vagy egyik vagy másik. Hogy válaszoljak a kérdésedre szerintem nem gáz. Én megmondtam az előbbit a barátnőmnek megbeszéltük és elfogadta. Mondd meg a pasidnak hogy mi a helyzet beszéljétek meg, ha normális akkor nem fogja erőltetni a dolgot.
3/5 Sunshinedoll válasza:
Nem gáz. A barátod meg ne várja el, mondd meg neki, hogy nem érzed a társaságban jól magad, és kész.
4/5 A kérdező kommentje:
Mondtam, de neki az az alma, hogy en is reszt vegyek az osszejoveteleken, mivel mindenki hozza a parjat. Ezert neki ciki, ha en nem megyek. Es ciki, ha a baratai kerdezik, hogy miert. De en nem erzem jol magam veluk.
2017. ápr. 7. 10:00
5/5 A kérdező kommentje:
Nem erti meg, pedig mondtam neki. Azt.mondta nem ugy viselkedek mint egy par. Nekem is engednem kell.
2017. ápr. 8. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!