Mit tegyek ha lett baràtnöm és a haverjaim meg osztàlytàrsaim kigunyolnak miatta?
Nem tudom, hogy a barátnőd hogy néz ki. Ezt úgy értem, hogy manapság már elterjedt a tinik körében, hogy 5kg smink, swag yolo ruhák stb, amit látnak a tévében, interneten, hogy xy celeb hogyan öltözik és átveszik a stílust, rájuk akarnak hasonlítani és ezzel próbálnak az interneten menőzni. Nekem ez jutott eszembe, hogy a te barátnőd nem ilyen "tömeg tini", mint akiket feljebb leírtam, nem követi ezt a "celeb vezérelt" mai korunkra jellemző mutassuk meg milyen menő ruhánk van divatot és nem menőzik vele. És talán az osztálytársaidnak ezek a lányok, akik így öltöznek és így viselkednek, ők a szépek stb, és akik már nem ezt a "trendet" követik, azokat nem találják szépnek, mert már az ilyen tömeg tiniket tekintik alapból szépnek, holott ki tudja mi és ki rejtőzik a smink alatt és a közösségi oldalak mögött.
Persze ez az írás nem összekeverendő azokkal az emberekkel, akik adnak magukra, mert viselhez valaki átlagon felüli, trendibb ruhát, de attól még nem száll el magától az ember, nem érzi felsőbbrendűnek magát tőle.
Remélem érted mit szeretnék ezzel közölni, hogy a te barátnőd ezekhez a mai divathoz képest "átlagosan" öltözik, holott ezzel nincs baj. De ismétlem, ez csak eszembe jutott, egy feltételezés és nem tudom hogy néz ki a barátnőd.
A szépség amúgy is relatív.
Egyébként elhiszem, hogy rosszul esik és meg szeretnéd védeni a barátnődet, de szerintem sz*rd le őket, mert minél jobban látják rajtad, hogy ezzel fel tudnak idegesíteni, annál jobban fogják mondogatni a hülyeségüket. Ha meg látják, hogy nem tudnak ezzel felhúzni, akkor előbb-utóbb le fognak szállni erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!