Szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb teendőm?
19 éves fiú vagyok és van egy 19 éves lány barátom, szinte a legjobb barátom. (Osztálytársam is).
A lány már egy ideje szakított a volt barátjával, és azóta ráírt egy gyerek, aki 1 évvel alattunk jár. A lány nekem mondogatta, hogy ő nem akar semmit a gyerektől, nem is jön be neki meg semmi, viszont ahogy telik az idő azt veszem észre, hogy mikor együtt vagyunk, szinte mindig vele beszél messengeren (nekem alig ír vissza) és már néha-néha iskolában is taliznak. De ha én ezt szóvá tenném, hogy nem akar semmit meg minden, én lennék a hibás stb. De én azt veszem észre, hogy így távolodik el tőlem... mit tegyek szerintetek?
Hogy szoktátok mondani?:) Jah igen... Hát ez viszont friendzone!
Ha tudatni szeretnéd vele az érzelmeidet, hogy mit is érzel iránta valójában, akkor jobb ha most teszed, mielőtt elhappolják előled...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!