Hogy menhetném meg a barátságunkat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel egy iskolába ketültünk szeptember óta. Én kis naiv azt hittem, hogy együtt maradunk és mindent együtt csinálunk, viszont jóba vagyunk a töbiekkel. Aha a ****. Egy konkrét csapattal lógot egy jó darabig(akikkel nekem nincs bajom, szimplán nem szeretek velük lógni), most meg egy idegesítő emberrel lóg, akit eleinte kedveltem, csak közben megmutatta az igazi oldalát.
Na persze nem voltam hülye, többször is beszéltem már vele erről, de nem érdekli. Szívás.
Tippek esetleg?:(
2019. jan. 19. 07:14
1/2 anonim válasza:
Sehogy. Neki most ez újabb, érdekesebb. Ne legyél önző, és ne akard kisajátítani csak azért, hogy ne unatkozz. Éld a saját életed, legyenek új barátaid neked is.
2/2 anonim válasza:
Az emberi kapcsolatok állandóan változnak. Keresel magadnak másik BF-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!