Miért csinálja ezt, ha úgy tesz, mint aki nem ismer?
Volt egy igen jó fiú barátom, nagyon jó kapcsolatunk volt, sokan szerelemnek is hitték, de nem jártunk amúgy. 8 év után összevesztünk, és most egymás felé sem nézünk. A fiú barátom volt az,aki nem volt egyenes velem szemben és kikészített a kémkedése, így én voltam az, aki összevesztem vele. Először ő akart kibékülni, de akkor én még nem, 1 év után pedig én akartam elásni a csatabárdot, de visszahallottam a közös barátoktól, hogy őt ez nem érdekli már. Viszont nem értem ezt az "érdektelenséget", mert akárhol meglát, szeme sarkából néz. Egyszer a suli előtt szembejött velem, és ránéztem, ő meg úgy tett mintha maga elé nézne, közben meg somolygott. Ugyanez megtörtént a suli előtt is. Egyszer az ebédlőben is úgy bámult, hogy majd kiesett a szeme. És a haverjainkat és kérdezgeti rólam. Ha ennyire nem érdeklem, mire ez a kérdezgetés meg figyelgetés?
18/L
Szia!
10 éves korotoktól jóformán egymás mellett nőttetek fel. A férfiak egyszerűen működnek. Beléd szeretett, többet szeretett volna a beszélgetéseknél, megsimogatni, megcsókolni, "úgy" hozzád érni. Te nem adtál neki jelet, hogy közeledhet, ezért elkezdett féltékeny is lenni. Valószínű ezért "kémkedett" utánad.
Mivel ezután összevesztél vele és elküldted a p...ába, valószínűleg Ő az értelmesebb fajta, vette a lapot és nem keresi a társaságod.
Hidd el, ha egyszer belédszeretett, akkor már nem tud melletted úgy barátként viselkedni, hogy ne emésztené a szerelem.
Amiket írtál, hogy hogy viselkedik mostanában, abból az látszik, hogy nem tudta az érzéseit befolyásolni az összeveszés, még mindig vágyik rád, a közelségedre, a kapcsolatra. Ha téged érdekel mint kapcsolatot, most már neked kell nyitnod felé, ha pedig nem, akkor ne foglalkozz vele, hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!