Ha elmentek közösen valahova, nem bunkóság valakit otthagyni, vagy olyannal akit alig ismer?
Olyan volt, hogy 4-en mentünk és otthagytak egy sráccal, akit alig ismerek.
Vagy őt beengedték a buliba, mert volt 18, engem meg otthagyott.
Bunkóság minden változatában.
Mi (5 fős banda) soha nem hagyjuk egymást ott sehol sem. Olyan volt már hogy ketten elmentek inni, mi hárman meg pl enni, de hogy valakit egyedül hagyjunk, olyan soha. Nem is neveznék ilyen embert a haveromnak...
Bunkóság, legalábbis sztem. De vhogy a legtöbb embernek vhogy nem jut eszébe, hogy nem szép dolog ilyet csinálni. Velem sorozatosan csináltak ilyesmit... meghívott Szigetre bulizni egy barátnőm, aztán amikor odamentem, kiderült, hogy időközben összejött vmi külföldi fazonnal, és elvonultak. Még szerencse, hogy időközben találkoztam egy másik barátnővel, mert nem éreztem volna jól magam egy olyan helyen egyedül.
Vagy anyukám... emegyünk közös programra, bemegyünk egy helyre, aztán fehívja vmelyik barátnője telefonon, és elvonul egy órára fecserészni... aztán még ő van felháborodva, amikor azt mondom, hogy ezt nem illik. És akkor elkezdi, hogy de hát ez fontos volt, meg milyen régen beszéltek meg elfelejtette visszahívni... nem, egyik sem fontos... ha nincs életveszély, akkor ráér az a cseverészés a program után is. Ha vkivel programot szervezel, akkor van rajtad vmennyi felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!