Ez gáz, és enyhén szólva lekoptatott?
Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, aki férfiaknak nyújt szolgáltatást pénzért cserébe. Megkedveltem a tárasságát, ezért volt 1hét mikor többször felkerestem. Szolgáltatások amiket nyújt, teljesen másodlagosnak számítottak, inkább magába a személyiségébe fogott meg valami. Nem csak felszínes beszélgetések voltak, hanem eléggé sokat mesélt magáról, a múltjáról, terveiről stb. Mellette viccelődött, illetve rólam is eléggé sokat kérdezett.
Valahogy ezt az ismeretséget baráti irányba próbáltam meg terelni, ezért leírtam neki sms-be amit gondolok illetve, megkérdeztem tőle, hogy nem lehetne-e az ismeretségünket baráti szinten fenntartani, erre annyi válasz jött, hogy nagyon aranyos vagy.
2019. jan. 9. 06:25
11/13 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem troll kérdés...
Tényleg ennyire naiv és hülye vagyok.
2019. jan. 11. 05:41
13/13 anonim válasza:
ebben az a brutál, hogy te ezt a kérdést kiemelted. tényleg nem esik le, hogy esélytelen és MUNKA miatt írta azt, hogy aranyos vagy, mert kell neki a pénzed és nem akar elveszteni egy klinest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!