Mi lehet az oka hogy egy olyan ember akit jó barátomnak hittem teljesen leépített magáról?
Sajnos a legtöbb barát érdekbarát. Amíg nincs ló, jó a szamár is. Lehetséges, hogy talált új baráti társaságot, és velük van elfoglalva, és sajnos ( bár remélem, nem így van) te csak időmúlatónak voltál jó neki, amíg nem volt más. Vagy (ezt nem tudom, ehhez nincs elég infó) lehet, hogy már nem lát hasznot benned, és olyan emberhez fordul, akit ki tud használni, de az is lehet, hogy csak simán nem kerestétek egymás társaságát, és beállt az érdektelenség. A pontos körülménydket ti tudjátok...de ezeket az ötleteket a saját tapasztalataimból merítettem.
Nekem is volt egy "barátom", amíg nem volt más, akit ismert, jó voltam én is, velem járt mindenhova, aztán amint megérkezett az egykori legjobb barátja, jól el lettem felejtve, egy szó nélkül elült mellőlem, azt se kérdezte, hogy mi van velem, csak akkor keresett fel, ha valami érdeke fűződött hozzám. Sajnos ez van, kevés az igaz barát. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!