Van-e köztetek, aki elmúlt 25-30-40 éves, és nem talált hozzá közel álló barátot?
Én.
Jó lenne nagyon egy barát akinek én is annyit jelentek amennyit ő nekem. Akiben megbízok, akinek elmondhatom ha öröm vagy bánat ért.
Voltak barátaim, de mikor azt éreztették velem, hogy én nekik csak egy vagyok a sok közül, van jobb, fontosabb barátjuk nálam, akkor el kezdtem velük távolságot tartani és szép lassan leépültek a kapcsolatok. Most már senkim nincs. Legutóbbi barátság azért ért véget, mert jött egy másik barát aki ugyanabba a faluba lakott ahol az illető és könnyebben össze tudtak járni.
Pedig ezért a barátért sok mindent megtettem, még egy jó munkahelyet is szereztem neki, amit sajnos nem tudott megbecsülni.
Bocs, hogy ezt így mélységében fejtettem ki.
Ne érts félre nem itt keresek barátot. Az igazi életben kellene rátalálnom valakire.
Az igazi életben annyira kicsi az esély, hogy szinte lehetetlen, mert ilyen emberből kevés van, és azok sem barátkozósak.
Te lány/fiú vagy? Milyen korú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!