Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elhívtak egy buliba, de nincs...

Elhívtak egy buliba, de nincs kedvem menni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és elhívtak az osztálytársaim egy buliba, ahol csak lányok lesznek, és csak az osztályomból.

A barátnőmnek van egy házuk Pesten és oda mennénk. Viszont nem a legbiztonságosabb része Pestnek.

A szüleim elengedtek, viszont rájöttem hogy nincs sok kedvem menni, részben a társaság miatt is. Az egyik barátnőmmel pont most vesztem össze és ő is ott lesz a bulin. Ráadásul a buli sincs rendesen megszervezve, a programokat még ki se találták..

Viszont ha nem megyek akkor egyedül lennék itthon.

Szerintetek elmenjek vagy sem?

2018. dec. 28. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne menj el. Egyedül lenni otthon a legjobb program. Vegyél valami nasit, innivalót és nézz filmet, vagy sorozatot, vagy olvass valamit.
2018. dec. 28. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondj ennyit a házigazdának: bocsi, de nem tudok menni.
2018. dec. 28. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Hát így a fent leírtak alapján egyedül sokkal jobb lesz otthon neked!
2018. dec. 28. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Menjél. De ha valami sötét alak beránt útközben egy bokorba, ne minket hibáztass.
2018. dec. 28. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor leszel egyedül, ha nincsenek gondolatai.

A magány nem más, mint az önsajnálaton kívül minden más gondolat hiánya.

Tedd otthon, ami leköt lehet könyv, TV, játék a telefonon/számítógépen.

.

Ha haragszol magadra, menj el, mert rosszabbul érzed magad ott, mint otthon.

2018. dec. 28. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
van még idő, szervezz valamit
2018. dec. 28. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem amúgy el akarsz menni csak az gátol hogy összevesztél az egyik barátnőddel! Persze nem ártana nappal menned hiszen ha rossz a környék nem kellene egyedül szlangálnod.Rossz emberek bárhol lehetnek! Nem vagyok bulizós fajta de én valahogy azt mondom menj el néha az ilyen összevissza alakulós buli alakul tök jól! Lehet kibékülsz a barátnőddel is!
2018. dec. 28. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Megmondod annak aki meghívott téged hogy szia xy! Ne haragudj de sajnos mégsem tudok menni. De majd legközelebb! ;) ha mégis kérdezősködik akkor mond meg neki hogy meggondoltad magad és ehez nincs kedved főleg úgy hogy az a lány is ott lesz akivel most éppen nem vagy valami jóba és nem szeretnéd ha egész este feszült lenne a hangulat
2018. dec. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!