Elhívtak egy buliba, de nincs kedvem menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és elhívtak az osztálytársaim egy buliba, ahol csak lányok lesznek, és csak az osztályomból.
A barátnőmnek van egy házuk Pesten és oda mennénk. Viszont nem a legbiztonságosabb része Pestnek.
A szüleim elengedtek, viszont rájöttem hogy nincs sok kedvem menni, részben a társaság miatt is. Az egyik barátnőmmel pont most vesztem össze és ő is ott lesz a bulin. Ráadásul a buli sincs rendesen megszervezve, a programokat még ki se találták..
Viszont ha nem megyek akkor egyedül lennék itthon.
Szerintem ne menj el. Egyedül lenni otthon a legjobb program. Vegyél valami nasit, innivalót és nézz filmet, vagy sorozatot, vagy olvass valamit.
2018. dec. 28. 20:20
2/8 anonim válasza:
Akkor mondj ennyit a házigazdának: bocsi, de nem tudok menni.
2018. dec. 28. 20:20
3/8 anonim válasza:
Hát így a fent leírtak alapján egyedül sokkal jobb lesz otthon neked!
2018. dec. 28. 20:22
4/8 anonim válasza:
Menjél. De ha valami sötét alak beránt útközben egy bokorba, ne minket hibáztass.
2018. dec. 28. 20:23
5/8 anonim válasza:
Csak akkor leszel egyedül, ha nincsenek gondolatai.
A magány nem más, mint az önsajnálaton kívül minden más gondolat hiánya.
Tedd otthon, ami leköt lehet könyv, TV, játék a telefonon/számítógépen.
.
Ha haragszol magadra, menj el, mert rosszabbul érzed magad ott, mint otthon.
2018. dec. 28. 20:33
6/8 anonim válasza:
van még idő, szervezz valamit
2018. dec. 28. 20:35
7/8 anonim válasza:
Szerintem amúgy el akarsz menni csak az gátol hogy összevesztél az egyik barátnőddel! Persze nem ártana nappal menned hiszen ha rossz a környék nem kellene egyedül szlangálnod.Rossz emberek bárhol lehetnek! Nem vagyok bulizós fajta de én valahogy azt mondom menj el néha az ilyen összevissza alakulós buli alakul tök jól! Lehet kibékülsz a barátnőddel is!
2018. dec. 28. 20:36
8/8 anonim válasza:
Megmondod annak aki meghívott téged hogy szia xy! Ne haragudj de sajnos mégsem tudok menni. De majd legközelebb! ;) ha mégis kérdezősködik akkor mond meg neki hogy meggondoltad magad és ehez nincs kedved főleg úgy hogy az a lány is ott lesz akivel most éppen nem vagy valami jóba és nem szeretnéd ha egész este feszült lenne a hangulat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!