Ki néztem neki egy párnát amin pénisz van, poénbol. Karácsonyra akarom neki.
Szerintetek örülne? Meg mellé valami bögrét , legjobb barátnőmről van szó.
2018. dec. 24. 06:55
1/9 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ez undorító! Nem ismerem a barátnődet, de magamból kiindulva én tuti kihajítanám a francba az ilyen 'ajándékot'! Szerintem ez ízléstelen, de valami mérhetetlenül. Hagyd, vegyél neki valami hasznosat és kevésbé obszcént.
2018. dec. 24. 07:09
2/9 anonim válasza:
Neked kell (kéne) annyira ismerned barátnődet, hogy tudd: erre az ajándékra vágyik-e karácsonykor.
Szerinted ez az ajándék, amivel dicsekedni lehet, hogy 'legjobb barátnőjétől' kapta?
Az ajándékban mindig benne vannak az ajándékozó saját vágyai is! - tehát azt adod, amit te szeretnél kapni.
2018. dec. 24. 07:39
3/9 anonim válasza:
Ha esetleg ezt adod, akkor se "fő ajándékként" (már ha lenne ilyen). Adsz neki egy ilyen párnát, meg egy bögrét. Miért nem valami személyeset, hasznosat, aranyosat, és ezt a párnát poénból, ha már muszáj odaadni. Lehet venni nagy képkereteket, amikben alul-felül madzag van, miért nem arra csipeszeled fel a közös képeiteket pl? Biztos jobban örülne neki. Aztán ti tudjátok.
2018. dec. 24. 08:05
4/9 anonim válasza:
Hát én nem örülnék neki.. karácsonyra? Egyáltalán nem jó ajándék..inkább gáz.. ha vicces akarsz lenni akkor inkább szülinapi parti ilyesmikre szoktak ilyen poénajándékokat, meg lanybucsra , de nem karácsonyra.
Ízléstelen és nekem tök szarul esne ha ilyen megalázó ajándékot kapnak a barátnőmtől.
2018. dec. 24. 08:22
5/9 anonim válasza:
Nem ismerjük a barátnődet... ha egy ócska ribi, akkor kiváló ajándék. Ha nem... hát nem fogja nagyon poénosnak tartani a f...os párnát sem, és mégis, mit csináljon egy párnával? Rakja ki az ágyára a szüleinek, a szobatársainak vagy a pasijának mutogatni? Lányoknak annyi jó ajándék van (ékszer, kozmetikum, élményajándék, jópofa lakásdekoráció, ruhák, mobiltok stb.), pont egy ilyen kellene?
2018. dec. 24. 08:32
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg vicces mert ha ilyen párnát adsz neki akkor igazán jóba vagytok úgyhogy én viccesnek tartanám.
Egy nem prűd lány
2018. dec. 24. 09:12
7/9 anonim válasza:
Ez nem a prűdségről szól. :'D semmi köze hozzá. Ennyi erővel kapjon mindenki vibrátor meg péniszpárnát ja meg csöcspapucsot. Aki nem visel az meg prűd nem? :D ne beszélj már hülyeségeket. És mit csinál vele? Rajta fekszik? Ölelgeti? Vagy kiteszi dísznek? :'D
2018. dec. 24. 09:38
8/9 anonim válasza:
Még jó, hogy aki az ilyen ízléstelen ajándékokat nem szereti, az már rögtön prűd. Azért a f...ospárnaajándékozás meg a férjem farkát is csak monogramos textilzsepivel fogom meg végletek között vannak átmenetek.
2018. dec. 24. 09:48
9/9 A kérdező kommentje:
Megvettem neki poénbol, jót nevettünk! 😁
Persze kapott tőlem mást is.
De legalàbb felvidítottam. Semmi probléma nem volt. Reakciója (te nem vagy 100as) 😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!