Hogyan barátkozzak lányokkal, ha úgy izgulok, mintha barátnőt akarnék?
Szeretnék fiúként lány barátokat szerezni, de akik szimpatikusak, azok igazábol be is jönnek (xd), ami miatt izgulni kezdek. Hozzájuk szólni is alig merek. Nem akarok barátnőt, csak lány barátokat (és esetleg egy kis extrát hozzájuk).
Lányok is válaszolhatnának.
19F
"csak lány barátokat (és esetleg egy kis extrát hozzájuk)."
Topkek
Hát így én se lennek a haverod...
L
Én például. Nem olyan hihetetlen dolog ez. Bár nyilván átment a gondolat a fejemen, hogy mi lenne ha, de itt meg is álltam, a barátságot fontosabbnak tartom megőrizni olyannak- amilyen, mint extrákkal megspékelni a kapcsolatot.
Bár én alapjáraton nem keresek egy éjszakás kalandokat sem, nem élvezem a szexet, ha nincs semmi érzelmi kötődés a partnerhez szóval ezzel alapjáraton egy ritkább kategóriába kerültem férfiak teren (legalábbis a tapasztalat ezt mutatja).
"nem élvezem a szexet, ha nincs semmi érzelmi kötődés"
Írja, de nem próbálta. Leírja, nem is próbálta.
Hát ha eleve olyan barátot keresel aki bejön és extrát is akarsz,akkor te nem barátot keresel egy lányban,hanem szex partnert maximum.
Barátság extrákkal nagyon kevés helyen működik,ez is olyannál ahol nem arra épült a barátság,hogy vmelyik félnek bejött a másik,hanem max az évek során az egyik fél többet kezdett el érezni a másik iránt.
Aztán a másik fél is benne volt pl.
Én általában azokat a fiú barátokat lekoptattam elég hamar akiknél rájöttem többet akarnak.
Így jó részt inkább lányokkal barátkoztam, kell a francnak annyi fiú haver hogy utána csalódjak,mert többet akartak,mint barátság.
Szerintem kicsit elkéne gondolkoznod,mit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!