Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak lányokkal?
Az osztályban a haverjaimnak sok olyan "lány" barátjuk van, akikkel beszélnek, témázgatnak, és nevetnek együtt. Nem kapcsolatban vannak, hanem csak beszélgetnek. Na. És nekem egy sincs. Még sose volt barátnőm, még ilyen "beszélgetőtárs" se. Hogyan tudnék velük olyan kapcsolatot kialakítani, hogy bármikor beszélhetnénk, és tudják, hogy ott vagyok, ha valamit el akarnak mondani.
Egy lány az osztályból nagyon megtetszett például, viszont az egyik barátomnak is. Ő még ezt nem tudja, hogy én is. Viszont a lány ugye beszél vele minden nap meg jól elvannak. Velem sincs baja egyik lánynak sem, beszélünk néha, de csak suliban. Hogyan vetethetném észre magamat velük?
Szia! Nekem sokáig ugyanez volt a fiúkkal, most már jobb a helyzet :) Menj oda beszélgetni hozzájuk, ennyire egyszerű: Kérdezz! Milyen volt a hétvégéje, milyen dolgokat szeret, összehasonlíthatod -e a házijaitokat, mi a véleménye erről-arról, stb. Ha már egyszer beszéltél velük, a második már kevésbé lesz kínos, a harmadik még kevésbé, stb. Ja és !humor! (mindenkinek van - ha szerencséd van, tetszeni fog az adott lánynak)
Sok-sok szerencsét! :D
A lényeg, hogy ne legyen egyoldalú a beszélgetés, de ez bármilyen kommunikáció esetében így van, csak így működhet. Először mehetsz te, de ha nincs a lány részéről semmi reakció, akkor bukott ügy.
Nekem is az egyik legjobb barátom fiú, személyesen nem sokat találkozunk, mert másik suliba jár, de bármiről beszélhetek vele, olyan, mintha az öcsém lenne:) osztályból is vannak fiúbarátaim, de velük nem tudok olyan fesztelenül beszélgetni. Ezzel csak arra szeretnék kilyukadni, hogy lehet, nem az osztályból találsz lány beszélgetőpartnert, hanem máshol. De mindenképpen megér egy próbát, sok sikert!:)
legyél magabiztos. Ha unalmasnak tartják van nem tetszik nekik hogy ott vagy azt látni fogod, de ne félj a lányok elég beszédes típusok (a legtöbben). Szóval legyél magabiztosabb és igen a humor nagyon fontos. Szerintem az se hátrány ha pl facebook-on írsz rá, hogy szia mizu? vagy hogy bocsi meg tudnád mondani hogy mi a házi? És amúgy mizu? (csak ügyesen ;) nem kell mindig ajtóstól rontani a házba)
én is minidig félek, hogy hogy menjek oda az emberekhez, mert hogy mit fognak gondolni, de nagy levegő és indulás!
sok sikert :)
Mikor ketten vagytok az osztályban vagy csak ha egyedül van akkor menj oda hozzá és kérdezd meg tőle, hogy mi újság látom unatkozol vagy valami ilyesmit (biztos furcsálni fogja, hogy miért mész oda hozzá, ha nem szoktatok beszélni, de ez nem baj).A lányok általában a kedves, jószívű fiúkban bíznak meg.
Azt ne felejtsd el, hogy a ha a barátodnak is tetszik és beszélget a lánnyal akkor a lánynak nem is biztos hogy tetszik lehet, hogy csak barátként tekint rá.
Ugy hogy hajrá, sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!