Szerintetek miért nem mondja el a legjobb barátnőm, hogy honnan volt pénze egy drága családi házra és honnan volt neki?
Ez az anyagiak nehéz téma, ezen a téren az ember különösen sokszor szembesül irigységgel, rosszindulattal, ha pl. azt feltételezik, hogy neki egy kicsivel is több van, vagy "jobban megy"...
Ez nem azt jelenti, hogy egyébként ne lehetne jó barátnőd, van amit az ember nem mond el a másiknak, nem rosszindulatból, hanem olyan érzései vannak adott dologgal kapcsolatban: "ezt ne ossza meg mással".
Nézd rengeteg helyről lehet pénze. Örökség, magtakarítás, lottónyeremény...
Honnan tudod hogy az egész lakás az ő nevén van? Honnan tudod, hogy nincs e rajta hitel?
Annyi rosszat hallani az állítólagos legjobb barátnőkről, hogy én se kötném senkinek se az orrára hogy honnan van pénzem.
Valószínűleg a kérdező vagy nagyon kíváncsi olyan dolgokra amihez semmi köze sincs vagy csak szimplán savanyú a szőlő (írigy).
Szerintem ha el akarha mondani, elmondja.
Lehet csak nem akarta hogy mások is megtudják.Ha tényleg a legjobb barátnők vagytok, szerintem a barátságotok nem ettől fog tönkremenni.
Az biztos, hogy tisztességes átlag melósként, ha csak nem jó helyre megy férjhez lehetetlen 50-80-100millás házat venni! Örököl, CSOK igénylés, családi segítség úgy igen talán.
De alap esetben sajnos inkább az egyéb nem legális vagy nem elfogadott munkákkal lehet.
lehet nyert a lottón, vagy örökölt
lehet otthon van, de pl webkamera modell lehet onnan is, ha nem is prosti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!