Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudja kezelni a...

Miért nem tudja kezelni a visszautasítást?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nem akartam barátkozni, mert úgy láttam, hogy nagyon kihasználna engem és nagyon különbözünk is. Azóta teszi a szemét megjeygzéseit, próbál nekem keresztbe tenni, turkál a telefonomban. Már egyszer leordítottam a fejét, amire kijelentette, hogy ő azt csinál amit akar.

Miért kell ilyennek lenni, ha valakinek nem kell a barátsága?

Ez infantilizmus, nárcizmus? Vagy miért nem lehet csak simán tovább állni? Fbról is letiltottam, mert csak a baj volt vele.

Én is lány vagyok.

2018. dec. 8. 19:14
 1/1 anonim válasza:

Lehet eltart egy ideig ameddig felfogja, hogy mi történi körülötte, de el fog jönni a pillanat amikor leakad majd rólad. Ha eddig még ezt nem próbáltad meg, akkor én én a helyedben megtenném, hogy: Félrehívom és teljesen nyugodtam a szemébe nézve elmondom neki hogy nem szeretném társaságát és ez akkor is úgy lesz ha ő nem így akarja. Nem kell kiabálni nem kell letiltani. Attól kezdve egyszerűen nem foglalkozni vele. (bármit csinál akkor sem ) . Meg fog unni és remélhetőleg otthagy majd .:)

Szurkolok

Remélem segítettem.

2018. dec. 12. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!