Elvesztettem a lelki társam. Mit csináljak?
A kötődés legerősebb érzését éreztem vele kapcsolatban. Szerelmes is voltam belé, de gátat szabtam ennek.
Egészen addig, míg nem adott teret ő is ezeknek az érzéseknek. Nem érezte jól magát a barátjával és továbbra is én voltam a lelki támasz. Azután kavartunk, és próbáltam meggyőzni, hogy nekünk kellene egymás mellett lennünk. Végül mégis a barátját választotta, és teljesen elridegült. Nem tudtam elviselni, hogy így ki lettem használva.
Tudtam, hogy megbízhatok benne pedig... Velem volt a legboldogabb és viszont.
Egyszerűen nem tudom, hogyan tudnék túl jutni ezen... Valaki, aki volt hasonló szituációban, tudna segíteni pár tanáccsal?
Itt tájékozódhatsz:
ezen a leckén minden férfi átesik.
örülj neki hogy ideje korán megtanultad, hogy minden nő aki a barátjáról panaszkodik és lelki szemetesládának használ, és nem dobja ki 1-2 héten belül végleg a pasiját, arra nem érdemes időt fecsérelni.
de nézd a jó oldalát: ő sose volt a lelki társad.
"Nem tudtam elviselni, hogy így ki lettem használva."
Nem tudok most hosszan reagálni, de baromságokat beszélsz. Te vagy az aki próbálkozott nála, aki bevállalta hogy lelki szemetes lesz, attól hogy Ő nem akar veled együtt lenni még nem lesz köcsög, és nem vert át semmivel sem.
Tegyük fel, te jobban tudod Ő róla mint Ő, hogy veled a legboldogabb. Akkor sem téged szeret szerelmileg, nem hozzád vonzódik.
Teljesen áldozatnak állítottad be magad, holott nem is vagy az. Te akartál valamit, Ő nem akart veled.
Utána olyanokat írsz erre hogy Ő kihasznált? ??
Mikor elkezdtünk kavarni, benne volt. Nem akartam se tolakodó se semmi lenni. Minden közös beleegyezés volt. És nem én kezdtem ezt a fajta nyitást...
Persze, megannyi dolog... Hogy mit is érzett akkor... Magával szemben, a pasijával és velem... Kérdéses, hogy mennyire hihetek a szavaiban, az álmaiban... akkor, illetve az ezt megelőző korszakainkban. Minden szép megrútult, tudod...
Mindent megosztottunk egymással. Vagy kegyetlenül meg lettem etetve, majd aztán viszontlátásra, vagy a pasija sajátítja ki éppen.
Nem sajnáltatni akarom magam, csak nem ismered a szitut. Én csupán tovább szeretnék jutni ezen a nehéz korszakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!