Teljesen üresnek érzem magam, amióta itthagyott egy jó barátom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elfog múlni valaha ez az érzés? Természetesen az én hibám. Jogosan hagyott itt. Viszont ő nekem fontos volt. Már nem lehet visszacsinálni.2018. nov. 24. 18:35
2/11 A kérdező kommentje:
De. Már késő. Mindent elrontottam.
2018. nov. 24. 18:37
3/11 anonim válasza:
Hol van most? Mit rontottál el?
4/11 A kérdező kommentje:
Megbeszéltünk egy találkozót,és ugye ő nagyon várta már,én pedig valamilyen okból lemondtam,elmondtam neki,hogy miért. És azt hiszi,hogy átvertem, szomorú és dühös volt. Üzenetben megírta nekem,hogy soha többé nem fogunk találkozni,meg simán letiltana. Jogos a kiakadása,de én nem szemétségből mondtam le,hanem mert közbe jött valami. És egyszerűen nem érti meg. Magamat hibáztatom folyton. Viszont nem tiltott le, hanem azóta nem írt. Nem beszélgetünk. Szerintem jogosan csalódott bennem mint barátban. Ugyanis neki lett volna egy fontos rendezvénye,amire egész évben várt,és lemondta miattam. De nem tehetek róla. Mindent elrontottam. :(
2018. nov. 24. 18:50
5/11 anonim válasza:
Csak abban az esetben késő,ha a barátod már nincs ezen a világon.Ha igazi barát nem számìt,hogy miért váltatok el és mennyi idő telt el.
6/11 anonim válasza:
Szerintem is elég bunkó vagy. :D Ő egy éve vár egy eseményt, amit miattad mondott le, vagyis nem ment el, te meg gondolom vagy 2 nappal előre szóltál neki hogy bocsi mégsem. :D Ugyan mi jött közbe neked? Ezt elmondhatnád hogy teljes legyen a sztori. Már ha a legjobb barátod azt gondolja kamu, én is szeretném tudni mi lehetett az. :)
7/11 A kérdező kommentje:
El kellett mennem valahova,és nem tudtunk találkozni. És ezt nem hiszi el.
2018. nov. 24. 19:07
8/11 A kérdező kommentje:
Mit kéne tennem most? Nagyon rosszul vagyok. :(
2018. nov. 24. 19:22
9/11 anonim válasza:
Visszacsinàlni nem lehet,de bocsánatot kérni és megbocsátani igen.Szerintem hìvd fel,és mond el neki hogy hiányzik
10/11 anonim válasza:
"El kellett mennem valahova,és nem tudtunk találkozni. És ezt nem hiszi el"
Neki is így adtad be hogy el kellett menned valahova csak vagy normálisan meg is indokoltad jesszus?? :D Mert ezzel nem vagyunk előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!