Ilyenek a vegyes baráti társaságok, komolyan? Mennyire gyakori ez?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A belinkelt kèrdés miatt érdekel.
2018. nov. 18. 20:30
1/4 anonim válasza:
Na ezen jót röhögtem:D most jöttem ra, hogy nem véletlen, hogy csak családi-emberek kategóriában mozgok:DD a többiben olyan orbitális kamusztorikat gyártanak, hogy szétröhögöm magam:D de tényleg gondolj bele, hogy a srác elmegy,majd pont a gyakori kérdésekre megy fel...
2/4 anonim válasza:
Átlátszó kamukérdés a szarabb fajtából. :) A sok ökör meg hogy ugrott rá. :D
3/4 anonim válasza:
Ezekre mondom azt, hogy na, megvolt az estimese :D Valaki frusztrált és kamu sztorikat gyárt hogy a nőket kvának állítsa de, de ami még rosszabb, hogy az emberek még be is dőlnek neki és reagálnak rá, hogy nem is igaz, mert a férfiak blabla...
4/4 User-Agent válasza:
Én az előbb válaszoltam a kérdésre. Jót röhögtem rajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!