Ez mi a huszonéves lányok körében?
Rengeteg lányt látok szórakozóhelyeken, gyorséttermekben ücsörögni barátnőik társaságában, viszont csak férfiakat szinte soha(még jó, mert én is F vagyok, tehát nem ütök el).
Miért teszik ezt a lányok? Ennyire pletykásak?

Minden este imádkozom hogy ha egyszer gyerekem születik az ne fiú legyen mert nem bírnám elviselni az ehhez hasonló véget nem érő agyhalott kérdezősködést.
És azért élnek társasági életet a nők, és azért kommunikálnak egymással, hogy személy szerint téged idegesítsenek.

Én tesóimmal szoktam összefutni.
(ki se nézik belőlünk, hogy tesók vagyunk)
2#-es gyönyörű általánosítás, ennyiből farok centrikus félre kúró vagy :) ha általánosítanám a pasikat
Én mondjuk egyedül is szeretek beülni kávézóba, miközbe átnézem munkáimat, új terveket skiccelek fel.
De szívesen szeretek eljárni édes kis jófej kollégáimmal - egyikükkel kondiba is járunk.
Őket tűröm csak el, a többi pasi/csaj hidegen hagy...mert az emberek mentalitása elég vészesen alacsony szinten van.
Pletykától kezdve a hátba szúrásig.
Pasik is amúgy szeretnek így klikkesedve eljárkálni - ebben semmi több nincs. Valakik betokosodva "pasis tali" "csajos tali"- ban vannak csak el, ott érzik jól magulat.
Engem mondjuk jobban érdekel:
Saját kis világom s kedvel aki elfogad s értékel , viszonozom mindezt. Stb

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!