Az ilyen az barátnő? Negatív-bunkó kommenteket nem kérnék! Normális válasz érdekelne .
Figyelt kérdés
Én voltam mindig a korrekt,a normális vele, segítettem neki ha kellett.Terhes lett, lett egy kislánya aki most 3 éves.Kozmetikus vagyok nem kértem tőle soha-soha pénzt ha csináltam neki pillákat,oda adtam neki a márkás ruháimat,mert kicsit sajnáltam (nem húztam már),nem kellettek.Bele szólt-irányítani akarta az utóbbi időben dolgaimat mit miért ,hogyan csináljam, csinálok,mindenért meg szólt ,hogy ezt nem így kéne nem azt,ez még semmi,erre azt kapom tőle ,hogy én hogy beszéltem vele meg én vagyok a nem normális és kötöszködök vele?
Ezt miért? De ő egy vállalkozást nem tud felmutatni, nem rég kezdett el dolgozni .Miért viselkedett így ?26L
2018. nov. 14. 15:50
11/12 A kérdező kommentje:
Nem köteleő idegeneknek válaszolni,pláne olyanoknak akiket az ilyen dolog fáraszt :)
2018. nov. 14. 16:34
12/12 anonim válasza:
Jóvan, és nem tudnál valahol máshol hisztizni inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!