Valaki itt gyk-n talált már barátot/párt?
Mik a tapasztalatok? Valaki talált már itt IGAZ barátot? Esetleg párt?
Én csak egy-két emberrel beszéltem, de egy idő után nem írtak vissza.
16/f
U.i.: Ugyanitt barátokat keres egy INFJ.
Nem lehetetlen. Barátnőmnek hasonló oldalról lett 4 éves kapcsolata.
Persze próbálkozások vannak, képeket kérnék, vagy kedveseket írnak, de így arc és név nélkül tudod... 🙄 bárki mondhat bármit.
Nekem is írogat valaki itt. Nem tudom a nevét, a korát, nem mond el magáról semmit. Kedves, aranyos jókat ír, de elkezdtem félni amiatt tőle, hogy miért ír oldalakat
és akarja tudni mi van velem, mikor ő nem mond el kérdésre sem semmit. Persze tiszteletben tartja az ember, valahol érdekes is, de engem ez mostmár leginkább megrémít.
Be is zárkóztam. Hogy nyissak egy ilyen dolog felé. Akár lehet az exem szeretője is?!?! Vagy házas ember 4 gyerekkel.
Nem zavarna, ha mozgássérült lenne, vagy vak, vagy mit tudom én, vagy 150 kiló vagy csúnya. Csak tudjam.
Ez így gáz. Lehet, hogy én gondolom rosszul, de komolyan menekülő fogom a figurát.
Remélem ez a kis infó vki hasznára vált, ha az enyémre nem is 🤗
Itt ismertem meg a legjobb barátomat 2 éve. Illetve, a volt legjobb barátomat, de a kapcsolatunk végének semmi köze a gyk-hoz, mi szúrtuk el.
Illetve, még egy másik srácot is itt, akibe szerelmes voltam egy ideig, de végül nem lett semmi a dologból.
16L
igen találtam, több mint egy éve vagyunk barátok, kiirtam egy kérdést h kivel lehet barátkozni, ő volt az egyetlen aki irt, taliztunk, aztán gyakran taliztunk, sokat segitünk egymásnak :)
én 26F vagyok ő pedig 38N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!