Nagyon nyomasztó, őrlő érzés, hogy nem figyel oda rám senki, mit lehet tenni ezzel az érzéssel, hogy csillapodjon?
31 éves vagyok, nagyon magányos, párom nincs, egyedül álló vagyok, haveri kör, társaság nincs, a régi haverok nem keresnek, nem válaszolnak, ha nagy ritkán válaszolnak akkor mással vannak elfoglalva vagy simán csak lepattintanak.
Mivel egyedül álló vagyok, barátnőt is próbálok keresni, de az sem halad.
Szomorú vagyok ezek miatt és boldogtalan.
Régi ismerőseim népszerűek, van jó baráti társaságuk, van jó munkájuk, és boldog párkapcsolatban vagy házasságban élnek.
Én pedig annyira furcsán és magányosan érzem magam. Nem tudom mit tévő legyek.
"Régi ismerőseim népszerűek, van jó baráti társaságuk, van jó munkájuk, és boldog párkapcsolatban vagy házasságban élnek... Nem tudom mit tévő legyek."
Ezt hiszed te. De nincs kapcsolatod velük, tehát nem tudod biztosan, hogy mi az igazság. Iratkozz le a facéról, az instáról meg a többiről, és ne mások oda feltett, csak csupa pozitívumot tartalmazó "életének" nézegetésével töltsd az idődet, hanem éld a sajátodat.
Ez igaz, nem tudom mi az igazság.
A saját életemet élem.
"mit lehet tenni ezzel az érzéssel, hogy csillapodjon?"
Pszichológushoz lehet - és érdemes is - fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!