Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet a barátom egy férfi?

Lehet a barátom egy férfi?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, van párkapcsolatom. Vannak gondjaink, de dolgozunk a megoldásán, így mostanság egészen jól haladunk.

Megismertem egy férfit és mivel nem nagyon vannak barátaim, azt remélem, hogy lehetünk barátok, mivel elég jól el tudok vele beszélgetni (a barátom tud róla).

Most viszont találkozni szeretne (egy városban lakunk, csak nem volt a városban, mivel dolgozott...sofőr). Nem tudom, hogy vajon megérti-e és ha igen, akkor valóban lehetünk-e barátok?

Valaki van, akinek van férfi barátja?

Nem akarok tőle semmit, tudja ő is, hogy van kapcsolatom.

2018. nov. 10. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Bocsi 10-es, priviben kaptam egy "kedves" üzenetet. Amit annyira sem méltattam, hogy válaszoljak rá, mert a helyesírása pocsék volt, és egy megkeseredett ember remegő kezű írása volt. :) Te is nyugodj meg, majd idővel rájössz miért nincs barátság igazából férfi és nő között. :) Addig az öntudatod úgy is nagyobb lesz.
2018. nov. 10. 17:15
 12/18 A kérdező kommentje:

Szerintem itt nincs hasznos vagy haszobtalan válasz, amíg a kérdésre válaszol valaki. :)

Nem kell köpködni, hiszen mindenki más, másként gondolkodunk..nekem.hasznosak a válaszok,köszi. :)

2018. nov. 10. 17:31
 13/18 anonim ***** válasza:
#11: Én nem vagyok ideges úgyhogy nincs miért megnyugodnom. Csak azért írtam meg a véleményem mert nagyon unalmasak már itt a magadfajta nagy megmondó emberek, akik nem tudják elfogadni ha másnak más a tapasztalata, majd ilyen stílusban irogatnak ide. Azt meg nem tudom hogy priviben neked kik és mit irogatnak, de akkor azt neki kéne megírnod, nem itt írni hogy "köpködünk" téged.
2018. nov. 10. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Jól van nyuszicsibe... :) lehetek a "barátod"? <3
2018. nov. 10. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezek a megszólítások borzasztó irritálóak. Ne haragudj de kinőttem már ebből, és ilyen stílusú emberrel szóba nem állnék. Szép estét!
2018. nov. 10. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Le vagyok sújtva , ezért most nem fogok tudni aludni éjjel... :((((
2018. nov. 10. 17:45
 17/18 anonim válasza:

Szerintem ne!

Nem örülne neki a barátod.

2018. nov. 30. 17:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Már hetek óta nem beszéltem vele.
2018. dec. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!