Egy csók a legjobb barátnőmmel végzetes lehet egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Komoly és jól működő kapcsolatban vagyok (fiúval, lány vagyok), és van egy legjobb barátnőm, akivel szintén nagyon-nagyon szeretjük egymást évek óta. A barátom is tud erről, sokszor "áradozok" a barátnőmről, (mindig mondja, hogy mennyire örül, hogy ilyen jó kapcsolatban vagyunk) és a barátnőmnek is a barátomról. Szoktunk a barátnőmmel poénból flörtölni, és kimondatlanul is versenyzünk, hogy ki bírja tovább "megbotránkozás" nélkül. A másik dolog, hogy nagy köztünk a korkülönbség, ezért sokan furán néznek, de ez szerintem nem jelent semmit egy baráti kapcsolatban. Ő mutatta meg az utamat a pályaválasztáskor és vigyázott rám a legdepressziósabb állapotomban is. Sosem volt még ilyen barátom, mert eddig mindenkiről kiderült, hogy álbarát. Mikor találkozunk, percekig ölelkezünk, meg puszilgatjuk egymás arcát. Múltkor mikor nála voltam, megfogta a kezemet és nagyon közel volt az arcunk, miközben egymás szemébe néztünk, de nem történt semmi. Megfordult a fejemben, hogy szívesen megcsókolnám, és attól tartok ő is engem. (Többre nem vágyom, nem vonzódom a lányokhoz) Mit szólna ehhez a barátom? Tudja, hogy nagyon erős szeretet van köztünk a barátnőmmel, és azt is tudja, hogy ő maga pedig életem szerelme. Nagyon rosszul érzem magam emiatt a gondolat miatt.2018. nov. 2. 20:01
11/16 anonim válasza:
" Ez az egész egy elszabadult gondolat, nem fog megtörténni, 100%-ig biztos vagyok benne."
Hát persze!
Miközben a egyfolytában a másik csajról álmodozol.
12/16 anonim válasza:
Megcsalásnak számítana mindenképpen, hiszen intim kapcsolatba lépnél a "másikkal".
13/16 A kérdező kommentje:
#11 jó, hogy legalább valaki felvilágosít a gondolataimról, biztos jobban tudod őket mint én magam :)
2018. nov. 3. 23:13
14/16 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi rossz nem lenne nekem is volt már olyan barátnőm aki a barátnőjével csókolózott egyszer kétszer ha ennyit jelent neked szerintem egy csók nem lesz a világ vége
15/16 anonim válasza:
Ha tényleg ennyiről van szó én nem venném komolyan ennyire, nem zavarna különösen, max ha utalnám a barátnőt. Nem is értem egyesek hogy gondolják azonos neművel megcsalást, nem vágják hogy lányoknál ez simán szokás egymás között?
16/16 anonim válasza:
Utolsó!
Kezeltessed magadat!
Ez is egy régi szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!