Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne tennem, ha legjobb...

Mit kéne tennem, ha legjobb barátnőm csak akkor keres, mikor valamire szüksége van?

Figyelt kérdés

'Legjobb barátnőmmel' egy hónapja nem beszéltünk. Valószínűleg megsértődött rám és nem írt.(előtte napi szinten beszéltünk)

Most viszont ugyanolyan jopofizva írt rám, hogy miujsag, stb. Aztán egyből írta, hogy ő amúgy xy helyre menne el és de jó lenne ha mennek vele. Természetesen megmondtam, hogy nem megyek vele, mert amúgy se érnek rá. most meg jön, hogy én milyen távolságtartó vagyok, hogy nem érti miért haragszom rá.

Mit kellene csinálnom? Megmondani nem akarom neki, hogy konkrétan ez a bajom vele, mivel nem akarok feleslegesen veszekedni, talalkozasnal kínosan érezni magam. Ugyanúgy már nem tudok benne megbízni. Szakitsam meg vele a kapcsolatot? Vagy jopofizzak én is, csak már ne ugyanúgy viszonyuljak hozzá, ne engedjem, hogy kihasznaljon, pl ne menjek vele sehova?

2018. okt. 26. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Lassan építsd le,ha nem akarsz vele barátkozni. Ha elhív nem érsz rá. Zárd rövidre. Ha Rád ír akkor is.
2018. okt. 26. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy barátság nem így müködik, hogy mindenki minden pillanatban jó pofa és 50-50% keresi a másikat...

A barátság ott kezdödik, hogy akármi is van akkor is a barátom. Ha téged ilyen csekély dolog eltántorít az ö barátságától akkor ö soha nem volt részedre egy jó barát, neked csak egy kapaszkodó volt, egy haver...

Honnan tudod, mi volt vele ebben az egy hónapban? Te kerested, te voltál nála, hívtad? Honnan tudod, hogy esetleg el volt foglalva más dolgokkal, pl anyukája új munkahelye van, vagy a huga hisztizett állandóan... Most kicsit több ideje van és azért jelentkezett.

Neked is lehet olyan szitu amikor 3-4 témazáro dolgozat+ anyukád nyüge+ a fájos lábad stb.. ami miatt nem pont a legjobb barátnödet fogod az elsö sorba tartani...

2018. okt. 26. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!