Mit lehetne tenni ilyenkor? (többi lent)
A legjobb barátnőmmel már évek óta barátok vagyunk, mindig meghallgattuk egymást és segítettünk a másiknak jóban rosszban. Én voltam a legboldogabb amikor összejött egy fiúval, és eleinte ezzel nem is volt gond. De most, az utóbbi időben megváltozott a barátnőm. Elhidegült tőlem, és csak a fiúv al foglalkozik.Vele oszt meg mindent, rám meg tesz magasról. Ha én nem keresem ő nem keres, ha beszélünk akkor is olyan rideg velem. Számtalanszor megkérdeztem, hogy mi a baja, de azt mondta mindig hogy semmi, és ezzel le volt tudva az egész. Mostanában nehéz időn megyek keresztül, de ha elmondom neki, mindig figyelmen kívül hagyja és tereli a szót. Pedig régebben, még pár hónapja nem volt ilyen. Nem tudom mit tegyek, nagyon fontos nekem és félek, hogy már nem lesz jobb semmi sem.
19L
Mert barátja van.
Amikor kapcsolatba kezd az ember akkor elhanyagolja a barátaid. Van aki csak a barátnőjének/barátjának él. Így a barátok háttérbe szorúlnak.
Fogadd el ezt.
De viszont majd ha vége lesz a kapcsolatának akkor majd jön hozzád sírni. De ezt majd te döntöd el, hogy meghallgatod vagy lesz@rod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!