Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehetne tenni ilyenkor?...

Mit lehetne tenni ilyenkor? (többi lent)

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel már évek óta barátok vagyunk, mindig meghallgattuk egymást és segítettünk a másiknak jóban rosszban. Én voltam a legboldogabb amikor összejött egy fiúval, és eleinte ezzel nem is volt gond. De most, az utóbbi időben megváltozott a barátnőm. Elhidegült tőlem, és csak a fiúv al foglalkozik.Vele oszt meg mindent, rám meg tesz magasról. Ha én nem keresem ő nem keres, ha beszélünk akkor is olyan rideg velem. Számtalanszor megkérdeztem, hogy mi a baja, de azt mondta mindig hogy semmi, és ezzel le volt tudva az egész. Mostanában nehéz időn megyek keresztül, de ha elmondom neki, mindig figyelmen kívül hagyja és tereli a szót. Pedig régebben, még pár hónapja nem volt ilyen. Nem tudom mit tegyek, nagyon fontos nekem és félek, hogy már nem lesz jobb semmi sem.

19L

2018. okt. 28. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
valszeg nem akar már veled barátkozni. el kell fogadni
2018. okt. 28. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert barátja van.

Amikor kapcsolatba kezd az ember akkor elhanyagolja a barátaid. Van aki csak a barátnőjének/barátjának él. Így a barátok háttérbe szorúlnak.

Fogadd el ezt.

De viszont majd ha vége lesz a kapcsolatának akkor majd jön hozzád sírni. De ezt majd te döntöd el, hogy meghallgatod vagy lesz@rod.:)

2018. okt. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!